Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
Ако се замислиш, по-готино е телефона да си дадеш. Там няма един тон лична информация, както във фб. В такива ситуации по не ми харесва да си давам фейсбука на някоя, с която се зарибявам, щото част от мистерията си заминава. Една сура снимки, какви филми харесваш, каква музика слушаш, какви точно снимки имаш, кво учиш, къде учиш... не ми харесва идеята в такива ситуации да ми имат веднага фб. Пък и го има момента, в който могат да ти видят интересите и умишлено да те будалкат, че имат подобни, за да те овъртят.
И ти си прав. Обаче както казах - ако наистина ми е харесал много, да, ще му го дам. Иначе не, защото после следват обвинения защо изобщо съм му дала телефона, като не му вдигам, като не му пиша, като не искам да излизаме и пр. И са прави..Чувствам, че съм поела ангажимент към някого едва ли не, ако са по-упорити. Затова.
@SpiritInBlack, не съм зачела много в методите ти, защото са дълги и не ми се четат... ;д само първия и втория и другите по диагонал, но при всичките целта на запознанството ти е секс, не друго и с това си противоречиш: "Много е грешно да мислиш , че свалям момичета само за бройка и ги изоставям." И в постовете си редовно използваш "курва" като нарицателно за жена. Няма лошо да търсиш просто секс, но в този случай цялото ти усилие и внимание, което отделяш, както казваш, е доста излишно и преиграно...за "курви".