Здравейте,
На 16 съм и наскоро си писах с едно момиче, с което се познаваме от много отдавна (около 5-6 год). Преди бяхме в един класи бяхме в много добри прителски отношения и си пишехме постоянно! След като се преместих в друг клас и училище сме се виждали 3-4 пъти за по 4-5 часа на различни срещи на класа и съща се бяхме разбирали да се видим просто ей така да не се забравим. Миналия месец имах рожден ден и тя ми писа да ми го честити, заприказвахме се за общи неща как е новия клас, как е училището и си писахме бая време - от дума на дума се разбрахме да се видим с още няколко човека, с които си бяхме по-близки от класа. Писахме си покрай тази среща, срещнахме се. Бая време прекарахме, около 6-7 часа, поговорихме си и т.н. Въпросното момиче го харесвам още от както бяхме в един клас, но някак си не можах да й кажа, след това загубихме връзка. Момичето реагира супер смее се на шегите ми, правим очен контакт, прегръщахме се като се видяхме и като се разделихме. Обаче след тая среща сме си писали за малко на следващия ден и сега не знам как да я заговоря отново, някой да даде някайви съвети? Също мисля, че добре се обличам и й направих добро първо впечатление. Обаче сега е станала още по-красива и направо не ми дава мира. До сега не съм се свалял с момичета и не знам как да подходя в този случай. Просто не знам как да започна чата и въобще каква да е следващата ми стъпка! Благодаря за отговорите предварително!
Последно редактирано от Bener : 05-20-2017 на 10:55