mitkom89, не ме карай да се връщам назад във високо интелектуалните постове изпълнени със стилна литературна критика и да ти показвам всичките грешки които си допуснал. Защото не са малко...надявам се си мъж и след това мнение няма да тръгнеш да редактираш постовете си, а и да тръгнеш е все тая защото те са факт и аз съм ги видял.
Та както и да е. Понеже ти се явяваш голям психолог, и "умееш" да разчиташ кой мишка, кой плъх, кой канарче, явно сме колеги...защото и аз умея. Ти не се спря да натякваш че си правил секс, не се спря да натякваш че този и онзи бил девствен и т.н. О' велики секс жребецо, нека ви светна нещо че истинския ебач не се прави на голямата работа пред дечурлигата в тоя форум. Не повтаря във всяко свое мнение че поне бил правил секс. Това всеки го може, да излезна на улицата и да се фукам пред 14-15 годишните келеши с колко съм преспал при положение че имат жълто около устата си. Но ти защо го правиш ? Че и повтаряш и повтаряш. Искаш да се защитиш, искаш навсяка цена всички тука да разберем че митком89 бил правил секс и хейтваш и обиждаш сякаш да си девствен е срамно и пагубно. Ето това мой човек е чиста проба комплексарщина. Ти си 1 или айде бил си (давам ти не повече 2-3 да си го правил) от тея деца които до 18 годишна възраст са били девствени, приятелите ги ебават че още не могат да направят сефтака и те се комплексират и в мозъка им се наслагва мисълта че да си девствен е нещо ужасно и срамно. И понеже по някаква случайност ти се е отворил парашута и си направил сефтака единственото ти място за изява остава тийнпроблем.нет, където интернет пространството ти служи за прикритие, а заблудените деца в тоя форум допълнително да повдигат въшките. Да, ама не и не забравяй че винаги има някой който чете и се смее на постовете ти и се смее на заблудените овци които ти казват евалла и се съгласяват със смешните ти постове. "GAME OVER". Надживей периода на урлд ъф уаркрафт и влез малко в реалността. Тези изрази далеч не те правят по велик. И понеже съм сигурен че имам повече опит от тебе в леглото и с жените ти казвам че не е хубаво да ебаваш хората които не са правили секс или не им върви с женското / мъжкото съсловие, иначе рискуваш да се превърнат като тебе, а това не е хубаво.
Друго което да добавя. Ти твърдиш, че трябва да бъдеш себе си. Охх да виждам колко ги разбираш нещата. И пак като по опитен ти заявявам че ако искаш да имаш всяка жена трябва да поизневериш на себе си и да нарушиш някой друг принцип. Всъщност трябва да забравиш че имаш принципи. Сега афектирания ти мозък чете това и веднага замисля как ще ми отговори колко жалък съм бил за да изневеря на себе си за да съм имал някоя жена. Да, ама не приятелю и както ти обичаш да казваш :
"Ще видиш"
А колкото до темата. Общи и сухи неща. Верни са до известна степен. Рецепта няма, всичко зависи от конкретната ситуация. На момента трябва да става всичко иначе се губи спонтанността на първата среща. Хубаво е неопитните и бъдещи свалячи първо да се научат да контактуват свободно с женското съсловие и тогава да прибягват до покани за срещи. В интернет нищо няма да се получи. Четеш --> асимилираш --> забравяш. Практиката му е майката