Браво, браво, господа, в правилна насока се движите!

За мен лично обаче, истината е някъде между мнението на автора и това на ntL.
Тъпо ще е да обсъждаме външния вид, защото едно момиче може да харесва момчета с кецове и раста, а друго такива с лъскави маратончици и блузки, на които пише ВЕРСАЧИ. Прав е автора - важното е да си чист и поддържан. Парфюмът също играе голяма роля, поне при мен. Когато се разделя с някой и години да минат, винаги му помня парфюма. Никви дълги нокти на кутрето и буйни мъжки косми навсякъде! Ако пък много държите да си ги имате като белег за мъжественост, лишете се от тях поне в интимната зона и под мишниците.
Колкото до впечатляването, струва ми се, че на нас ни харесва мъжът да е на нашето интелектуално ниво, а може би дори с една идея по-високо. Обичаме да бъдем учени, водени, от някой, който изглежда, сякаш има опит в нещата, които ни вълнуват. Например, не искам аз да му кажа, че чета еди кой си автор, а той да ми каже, че книгите са за хора без интернет.
И най-важното - жените най-често са привлечени от "сложни" мъже. Не точно от недостъпни курвари, които играят игрички, а от сложни. Такива, които са преживели толкова, че да се зачудим дали в интересния им живот има място и за нас и дали можем да си извоюваме първо място в каленото му сърце. Обичаме да се чувстваме закриляни, пазени, малки и дори съвсем леко, почти незабележимо командвани. Дори и да не си го признаваме, обичаме да сме слабите, но го показваме чак, когато видим, че мъжът е достоен индивид Затова, просто никога не се показвайте неопитни, неуверени и не разкривайте абсолютно всичко за живота си, защото така ще убиете и най-хубавата връзка.