Не съм чел коментарите, прочетох само първото мнение, и искам и аз да си изразя моето:
живеем в разпуснато общество, няма табу-та и такива глупости вече, не е нужно да правите нещо чак толкова необикновено. Достатъчно е да заведете момичето в клуб/дискотека/бар, като цяло място където може да се танцува, и ако и тя ви харесва, ще потанцувате с нея, току-виж може и някоя целувка да си размените. На следващия ден и пишете по facebook (или skype или там каквото ползвате) "виж, много ми хареса с теб вчера, бих искал нещо сериозно с теб", ако каже "да" - джакпот, ако ли пък каже "не", поне ще останете с хубав спомен.
п.с.: а темата за алкохола: би било хубаво да ударите 1-2, колкото за настроение, както и тя толкова, за да и паднат малко (забравих думата, много съм прост ). Повече не, защото вие може да почнете да ставате нахални, или пък тя съвсем да се отпусне и да пуска на всеки срещнат. Колкото за настроение. Разбира се, всеки държи различно на алкохол, така че вие трябва да си прецените, и да си знаете лимита!