.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2269

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от melany12 Виж мнението
    аззззззз по темата мисля ,че всяко момиче е различно,всяка харесва различни неща.но едно е сигурно-че ,няма момиче ,което да не харесва романтиката,хубаво държание от другата страна,комплименти-за да и се напомня колко е красива и най-вече да и създадете доверието,от което има нужда за да ви вярва: )
    Не слагай под общ знаменател. Аз съм едно от момичетата, на които ако им се правят комплименти повече от веднъж започват да се изнервят. А чуя ли за романтика ми се гади. И повярвай ми не съм някоя с акъла на 5годишна и да нямам опит в тази сфера. Просто си е въпрос на вкус.

Цитирай Първоначално написано от tBear98 Виж мнението
    Не слагай под общ знаменател. Аз съм едно от момичетата, на които ако им се правят комплименти повече от веднъж започват да се изнервят. А чуя ли за романтика ми се гади. И повярвай ми не съм някоя с акъла на 5годишна и да нямам опит в тази сфера. Просто си е въпрос на вкус.
    а какво харесваш да ти правят или казват тогава за Бога?

Chacho,хубаво изказване прав си,може би не се изразих правилно: ) но така или иначе на всеки му харесва да бъде ценен и харесван от половинката си

Цитирай Първоначално написано от melany12 Виж мнението
    а какво харесваш да ти правят или казват тогава за Бога?
    Обичам да виждам, че ме уважат. Това не е задължително да се показва с романтика или комплименти, а с най-обикновени жестове като например да бъде нежен с мен. Може просто да ми подари една китка или да ме гушне и това би ми стоплило сърцето повече, отколкото 100 комплимента казани колкото да не заспи.

Има един всеобщ проблем. Дадено момиче изобщо не те харесва и никога няма да те поиска,но излиза с теб на среща само ,за да не те отреже. При такива момичета какво се прави? Не дава никакви признаци ,че не те харесва, даже обратното (говоря за момичетата около набор 94-95 в тези дни) - лигавите се, прегръщате се, под ръце, за ръце , снимки заедно, мили думи и всичко това на 4 очи.Когато се опиташ да я целунеш не те friendzone-ва , ами казва , че за момента не иска връзка или пък е влюбена в друг и на следващият ден лигавиите,зарибявките,прег ръдки продължават.. Какво правя в този момент?

Извинявам се ,ако се повтарям с някого, но наистина не ми се четяха 50 страници с коментари.

Още един въпрос:Както си говорите с момиче, стигате до момента, в който вече е удобно да поставите ръка в/у нейната, да я прегърнете и т.н. ако тя се дръпне става много конфузно. Да се правя ,че нищо не е станало или да се извиня?
    mario

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си