- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
@Cold_Tearsss, в момента, в който съм казал думата "левче", ще ме качат на клада, хахахаМа нема да са разсърда, ако некой ма черпи шкембе и бира.
@DSD Creations, горе главата. Каквото - такова, важното е да не сваляш усмивката.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Насочи се към по-тежко
http://www.youtube.com/watch?v=3_QUL...eature=related
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
аззззззз по темата мисля ,че всяко момиче е различно,всяка харесва различни неща.но едно е сигурно-че ,няма момиче ,което да не харесва романтиката,хубаво държание от другата страна,комплименти-за да и се напомня колко е красива и най-вече да и създадете доверието,от което има нужда за да ви вярва: )
Не слагай под общ знаменател. Аз съм едно от момичетата, на които ако им се правят комплименти повече от веднъж започват да се изнервят. А чуя ли за романтика ми се гади.И повярвай ми не съм някоя с акъла на 5годишна и да нямам опит в тази сфера. Просто си е въпрос на вкус.
![]()
Комплиментът си губи значението, ако постоянно и безпричинно се повтаря. По-добре да е нещо, което наистина виждаш и искаш да отбележиш, а не да правиш комплименти по задължение. И като изключим външния вид, който всеки може да коментира, личните комплименти се появяват малко след като се опознаете, затова няма смисъл да се почва оттам.
Романтиката е интересна в по-късен етап, когато решите да разнообразявате, а не да живеете в романтично балонче. Става банално и умира цялата романтика. Това е жест на голямо внимание и трябва да се използва разумно, както и да ти идва отвътре - тоест да си настроен така, а не да се мъчиш да измислиш нещо, заради човека отсреща и да го направиш нескопосано. Всяко момиче би се радвало на добре поднесена романтика, но първо трябва да създадеш атмосферата за това.
Точно. А ми се е случвало да се познаваме от два часа и той да се опита да вкара романтика. Изгоря на 15-тата минута, в която вече видимо си личеше, че не му се получава. Иначе всеки би се зарадвал да му кажат нещо мило, ама не да ми се повтаря на всеки 5мин. То тогава шанса да изляза пак с момчето са под нулата.![]()
Звучи малко сухо, но понеже на повечето момчета им е трудно да схванат, ще попреразкажа малко от вижданията на гурутата.
Всеки има стойност в обществото и тези с по-висока стойност са по-привлекателни. Самочувствието, как те възприемат другите и такива неща влияят на тази лична стойност. Много важен друг фактор е, доколко ти е нужно чуждото внимание. Тези, които го получават редовно, не го търсят. Тези, които не го получават, се опитват да го спечелят. И когато започнеш да правиш много комплименти, които се превръщат в подмазване, всъщност се опитваш да впечатлиш другия и да му спечелиш вниманието, като по този начин го поставяш автоматично с по-висока стойност от теб (ти търсиш внимание от момичето отсреща). Ако възбудиш интереса на мацката, тя потърси твоето внимание и ти й го дадеш под формата на комплимент, кавалерски жест или романтика, идвайки от човек с висока стойност, който я привлича, тя ще е безкрайно щастлива. Затова може да занесеш цвете на едно момиче, а тя да се зарадва повече на едно здрасти от някого. Любовта е за двама души и не се получава, когато само единия е въвлечен.
Авторът на темата вярно е написал всичко. Ей такова (или поне със сходни качества) като описаното търсят много от нас. Дано има останали вече... Чувството за хумор пленява много наистина. А като го имате и двамата - перфектно, няма да се ядосвате на дребните закачки. Аз не съм имала приятел, но те тези неща са си обективни и известни, всеки обича позитивните хора![]()
Мерси. Недоразбирането идва оттам, че като те питат за това кое харесваш, ти започваш да си мислиш за вече готова връзка и какво държание би търсила от евентуална половинка. Хората не мога да си намерят такава и критериите, според които отсяваш кандидатите, не ти идват на ума, а ги имаш като интуиция. Тоест, едните питат едно, ти се сещаш за друго и става разминавка. Та така, приканвам те към още съвети, но имай предвид ситуацията, в която са хората, към които ги отправяш и какво точно търсят.![]()
Обичам да виждам, че ме уважат. Това не е задължително да се показва с романтика или комплименти, а с най-обикновени жестове като например да бъде нежен с мен. Може просто да ми подари една китка или да ме гушне и това би ми стоплило сърцето повече, отколкото 100 комплимента казани колкото да не заспи.
Има един всеобщ проблем. Дадено момиче изобщо не те харесва и никога няма да те поиска,но излиза с теб на среща само ,за да не те отреже. При такива момичета какво се прави? Не дава никакви признаци ,че не те харесва, даже обратното (говоря за момичетата около набор 94-95 в тези дни) - лигавите се, прегръщате се, под ръце, за ръце , снимки заедно, мили думи и всичко това на 4 очи.Когато се опиташ да я целунеш не те friendzone-ва , ами казва , че за момента не иска връзка или пък е влюбена в друг и на следващият ден лигавиите,зарибявките,прег ръдки продължават.. Какво правя в този момент?
Извинявам се ,ако се повтарям с някого, но наистина не ми се четяха 50 страници с коментари.
Още един въпрос:Както си говорите с момиче, стигате до момента, в който вече е удобно да поставите ръка в/у нейната, да я прегърнете и т.н. ако тя се дръпне става много конфузно. Да се правя ,че нищо не е станало или да се извиня?
mario
Към първия въпрос: Не те харесва, но харесва вниманието, което получава от теб и флиртува, за да ти поддържа интереса. Такова момиче можеш да му зададеш ясни граници, че или ще има нещо, или нищо няма да има. Най-вероятно ще се оттегли и по-добре. Търсиш си сериозна и с интерес към теб.
Към втория въпрос: Няма да се извиняваш за тия постъпки. Искаш близост и отиваш да си я получиш. Като не я ще - майната й. Все някоя ще иска. Хващането за ръка не е проблемът и, ако не го направиш или пък ако се извиниш, нищо няма да промени. Ако те харесва, няма да се дърпа. Дори понякога може да си малко по-настоятелен и да пренебрегнеш дърпането (веднъж). Под дърпане, може да разбереш и въпрос. Ако е много възмутена, казваш, че си прочел грешно сигналите й.
И, разбира се, не следвай горното като някакъв единствен модел, разчупвай ситуацията. Тва е само моето мнение.
Благодаря за бързият отговор!
Може ли някой да ми даде идея какво да правя като харесам близначки? Да ги отделя 1 по 1 или и 2те на веднъж. В момента това ми е най-голямата дилема.Лошото е че са напълно еднакви...
mario
Ако ти пука, избираш само една. Ти, ако имаше близнак, не би си делил гаджето с него.
Моето мнение е,че момчето трябва да се държи добре.Това според мен е най-важното!
BOTEV VRACA I CSKA FOREVER.