.
Затворена тема
Страница 50 от 91 ПървиПърви ... 4046474849505152535460 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 226 до 1 250 от общо 2269
    Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Пиши как е минало.
    Др. Чачо, ако бях на твое място бих им вземал комисионна. Много американски мисля, а?

Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    Др. Чачо, ако бях на твое място бих им вземал комисионна. Много американски мисля, а?
    Каза че днес не може и го отложихме за друг път . ;( Ще изчакам 2-3 дни и пак ще я поканя .

Мега фен Аватара на Chacho
    @Cold_Tearsss, в момента, в който съм казал думата "левче", ще ме качат на клада, хахаха Ма нема да са разсърда, ако некой ма черпи шкембе и бира.

@DSD Creations, горе главата. Каквото - такова, важното е да не сваляш усмивката.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

@Cold_Tearsss, в момента, в който съм казал думата "левче", ще ме качат на клада, хахаха Ма нема да са разсърда, ако некой ма черпи шкембе и бира.

@DSD Creations, горе главата. Каквото - такова, важното е да не сваляш усмивката.
    Chacho, spox . Няма проблеми засега. А пък ако се появят една-две песнички на SKRILLEX оправят нещата !!!

Насочи се към по-тежко

http://www.youtube.com/watch?v=3_QUL...eature=related
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

аззззззз по темата мисля ,че всяко момиче е различно,всяка харесва различни неща.но едно е сигурно-че ,няма момиче ,което да не харесва романтиката,хубаво държание от другата страна,комплименти-за да и се напомня колко е красива и най-вече да и създадете доверието,от което има нужда за да ви вярва: )

Цитирай Първоначално написано от melany12 Виж мнението
    аззззззз по темата мисля ,че всяко момиче е различно,всяка харесва различни неща.но едно е сигурно-че ,няма момиче ,което да не харесва романтиката,хубаво държание от другата страна,комплименти-за да и се напомня колко е красива и най-вече да и създадете доверието,от което има нужда за да ви вярва: )
    Здравей, красавице, искаш ли вечеря на свещи?

Сега разбираш ли, че дотам само с романтика и комплименти.

Почнеш ли с комплиментите, и си дотам.
    Walk with me now, fly with me later...

Цитирай Първоначално написано от Rookie Виж мнението
    Почнеш ли с комплиментите, и си дотам.

в какъв смисъл?!

Не слагай под общ знаменател. Аз съм едно от момичетата, на които ако им се правят комплименти повече от веднъж започват да се изнервят. А чуя ли за романтика ми се гади. И повярвай ми не съм някоя с акъла на 5годишна и да нямам опит в тази сфера. Просто си е въпрос на вкус.

Комплиментът си губи значението, ако постоянно и безпричинно се повтаря. По-добре да е нещо, което наистина виждаш и искаш да отбележиш, а не да правиш комплименти по задължение. И като изключим външния вид, който всеки може да коментира, личните комплименти се появяват малко след като се опознаете, затова няма смисъл да се почва оттам.

Романтиката е интересна в по-късен етап, когато решите да разнообразявате, а не да живеете в романтично балонче. Става банално и умира цялата романтика. Това е жест на голямо внимание и трябва да се използва разумно, както и да ти идва отвътре - тоест да си настроен така, а не да се мъчиш да измислиш нещо, заради човека отсреща и да го направиш нескопосано. Всяко момиче би се радвало на добре поднесена романтика, но първо трябва да създадеш атмосферата за това.

Комплиментът си губи значението, ако постоянно и безпричинно се повтаря. По-добре да е нещо, което наистина виждаш и искаш да отбележиш, а не да правиш комплименти по задължение. И като изключим външния вид, който всеки може да коментира, личните комплименти се появяват малко след като се опознаете, затова няма смисъл да се почва оттам.

Романтиката е интересна в по-късен етап, когато решите да разнообразявате, а не да живеете в романтично балонче. Става банално и умира цялата романтика. Това е жест на голямо внимание и трябва да се използва разумно, както и да ти идва отвътре - тоест да си настроен така, а не да се мъчиш да измислиш нещо, заради човека отсреща и да го направиш нескопосано. Всяко момиче би се радвало на добре поднесена романтика, но първо трябва да създадеш атмосферата за това.
    Точно. А ми се е случвало да се познаваме от два часа и той да се опита да вкара романтика. Изгоря на 15-тата минута, в която вече видимо си личеше, че не му се получава. Иначе всеки би се зарадвал да му кажат нещо мило, ама не да ми се повтаря на всеки 5мин. То тогава шанса да изляза пак с момчето са под нулата.

Звучи малко сухо, но понеже на повечето момчета им е трудно да схванат, ще попреразкажа малко от вижданията на гурутата.

Всеки има стойност в обществото и тези с по-висока стойност са по-привлекателни. Самочувствието, как те възприемат другите и такива неща влияят на тази лична стойност. Много важен друг фактор е, доколко ти е нужно чуждото внимание. Тези, които го получават редовно, не го търсят. Тези, които не го получават, се опитват да го спечелят. И когато започнеш да правиш много комплименти, които се превръщат в подмазване, всъщност се опитваш да впечатлиш другия и да му спечелиш вниманието, като по този начин го поставяш автоматично с по-висока стойност от теб (ти търсиш внимание от момичето отсреща). Ако възбудиш интереса на мацката, тя потърси твоето внимание и ти й го дадеш под формата на комплимент, кавалерски жест или романтика, идвайки от човек с висока стойност, който я привлича, тя ще е безкрайно щастлива. Затова може да занесеш цвете на едно момиче, а тя да се зарадва повече на едно здрасти от някого. Любовта е за двама души и не се получава, когато само единия е въвлечен.

Авторът на темата вярно е написал всичко. Ей такова (или поне със сходни качества) като описаното търсят много от нас. Дано има останали вече... Чувството за хумор пленява много наистина. А като го имате и двамата - перфектно, няма да се ядосвате на дребните закачки. Аз не съм имала приятел, но те тези неща са си обективни и известни, всеки обича позитивните хора

Цитирай Първоначално написано от tBear98 Виж мнението
    Не слагай под общ знаменател. Аз съм едно от момичетата, на които ако им се правят комплименти повече от веднъж започват да се изнервят. А чуя ли за романтика ми се гади. И повярвай ми не съм някоя с акъла на 5годишна и да нямам опит в тази сфера. Просто си е въпрос на вкус.
    а какво харесваш да ти правят или казват тогава за Бога?

Chacho,хубаво изказване прав си,може би не се изразих правилно: ) но така или иначе на всеки му харесва да бъде ценен и харесван от половинката си

Мерси. Недоразбирането идва оттам, че като те питат за това кое харесваш, ти започваш да си мислиш за вече готова връзка и какво държание би търсила от евентуална половинка. Хората не мога да си намерят такава и критериите, според които отсяваш кандидатите, не ти идват на ума, а ги имаш като интуиция. Тоест, едните питат едно, ти се сещаш за друго и става разминавка. Та така, приканвам те към още съвети, но имай предвид ситуацията, в която са хората, към които ги отправяш и какво точно търсят.

а какво харесваш да ти правят или казват тогава за Бога?
    Обичам да виждам, че ме уважат. Това не е задължително да се показва с романтика или комплименти, а с най-обикновени жестове като например да бъде нежен с мен. Може просто да ми подари една китка или да ме гушне и това би ми стоплило сърцето повече, отколкото 100 комплимента казани колкото да не заспи.

Има един всеобщ проблем. Дадено момиче изобщо не те харесва и никога няма да те поиска,но излиза с теб на среща само ,за да не те отреже. При такива момичета какво се прави? Не дава никакви признаци ,че не те харесва, даже обратното (говоря за момичетата около набор 94-95 в тези дни) - лигавите се, прегръщате се, под ръце, за ръце , снимки заедно, мили думи и всичко това на 4 очи.Когато се опиташ да я целунеш не те friendzone-ва , ами казва , че за момента не иска връзка или пък е влюбена в друг и на следващият ден лигавиите,зарибявките,прег ръдки продължават.. Какво правя в този момент?

Извинявам се ,ако се повтарям с някого, но наистина не ми се четяха 50 страници с коментари.

Още един въпрос:Както си говорите с момиче, стигате до момента, в който вече е удобно да поставите ръка в/у нейната, да я прегърнете и т.н. ако тя се дръпне става много конфузно. Да се правя ,че нищо не е станало или да се извиня?
    mario

Към първия въпрос: Не те харесва, но харесва вниманието, което получава от теб и флиртува, за да ти поддържа интереса. Такова момиче можеш да му зададеш ясни граници, че или ще има нещо, или нищо няма да има. Най-вероятно ще се оттегли и по-добре. Търсиш си сериозна и с интерес към теб.

Към втория въпрос: Няма да се извиняваш за тия постъпки. Искаш близост и отиваш да си я получиш. Като не я ще - майната й. Все някоя ще иска. Хващането за ръка не е проблемът и, ако не го направиш или пък ако се извиниш, нищо няма да промени. Ако те харесва, няма да се дърпа. Дори понякога може да си малко по-настоятелен и да пренебрегнеш дърпането (веднъж). Под дърпане, може да разбереш и въпрос. Ако е много възмутена, казваш, че си прочел грешно сигналите й.

И, разбира се, не следвай горното като някакъв единствен модел, разчупвай ситуацията. Тва е само моето мнение.

Благодаря за бързият отговор!

Може ли някой да ми даде идея какво да правя като харесам близначки? Да ги отделя 1 по 1 или и 2те на веднъж. В момента това ми е най-голямата дилема.Лошото е че са напълно еднакви...
    mario

Ако ти пука, избираш само една. Ти, ако имаше близнак, не би си делил гаджето с него.

Цитирай Първоначално написано от beretta92sd Виж мнението
    Аз да кажа едно нещо което ми каза един познат навъртре в нещата
    Момичетата търсят момчета с изваяни тела смисал такива които тренират, с хубави тела мускули и т.н.
    Има два типа момичета такива които си признават че търсят това и такива които неси признават, но искат да имат такова гадже.
    Друга час от тези момичета пък ги интересуват материалните неща пари коли къщи и т.н .
    И остава една мн малка част от Нормални момичета за които няма значение материалното а също така и нее от голямо значение как изглежда ,външния вид и няма значение за тях дали ще е мускулест или не .Но такива момичета почти неостанаха всички са привлечени от това което блести)
    Както беше казала една русокоска от Биг Брадар
    "На всякаде кадето блести нещо , аз съм там "
    Такаче тия описани неща горе са малко по остарели или са за някоя друга страна извън БГ , неказвам че е невъзможно но е малко вероятно.
    +1 ^_^ Съгласен! =3

Цитирай Първоначално написано от MagicSmiles23 Виж мнението
    +1 ^_^ Съгласен! =3
    Дооообре...

Голям фен Аватара на toad
    Много затъпя народа ...

Град
    Vraca
    Моето мнение е,че момчето трябва да се държи добре.Това според мен е най-важното!
    BOTEV VRACA I CSKA FOREVER.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си