Заради зачестилите лични съобщения с въпроси какво се прави в ситуация тип " axzy" , на които и да имам желание , няма как да отговоря на всички , реших периодично , когато имам време , да поствам кратки мнения , които ще помогнат на тези , които ги прочетат внимателно.

Най-лесният начин да се вземе номер от непознато момиче е улицата.Да , улицата.Не сте го опитвали преди ? Съвсем очаквано.Представте се , че сте яко момиче - на външен вид 8/10.Всеки ден ви пишат по 20 пича, които си нямат понятие от шитове и бич шиълд.Предполагам и вие си нямате , затова потърсете в Интернет - не съм си поставил за цел да обяснявам pup речника , не и в тази тема.Да се направи дългата история кратка , ако имате "топки" да заговорите яко момиче на улицата , вие веднага качвате ранг пред нея и се отличавате от загорелниците.Винаги има момичета , които бързат за среща и т.н. , но това е и във ваша полза.Ако не можете да поддържате разговора и нивото и на интерес , доверие и привличане за достатъчно дълго , директният подход е за предпочитане.Ключов момент тук е емоционалната игра- без да правя реклама за сметката на тийн сайта , единият от източниците ми на доход е да обучавам момчета , които имат проблем с привличането на жени.Основният проблеми , които забелазвам са 2 - липса на самочувствие и много грешна "игра".Момичетата са странни , курви и нелогични , но това не ги прави непредвидими ! Т.е. когато искате да бъдете харесани не трябва да играете на логично ниво , а на емоционално.Казано по друг начин , не да се хвалите с думи колко сте готини , отракани и как курвите не могат да си устоят , а да го покажете с действия.Не се преструвайте на готини , а бъдете готини ! Преди да дам няколко примера от няколко мои игри , искам да наблегна на няколко важни неща.Независимо колко внимателно четете мои истории , аз имам умения , които вие нямате.Вие пък имате силни страни , които аз не притежавам.Използвайте ги ! Просто винаги бъдете положително настроени и изглеждайте максималко добре.Или поне , когато излизате да се сваляте с момичета.

История # 1 - свалка във Фантастико.
Преди няколко дни бяхме с един приятел (Р) в супермаркета да пазаруваме за предстоящия купон. Бяхме награбили доста бира и се стигна до лек спор за мезето. И точно тогава - хоп! Две мацки минават покрай нас. 7-ца (И) и 8-ца (Д). Мислех си да не ги заговарям, понеже с предишния сет преди няколко минути не стана, пък и бяхме по "работа", време няма, ужас... Мисля си "Абе ти луд ли си, как така няма да ги заговаряш?!", бих си 2 въображаеми шамара да се осъзная и тръгнах към тях.
Аз: Леле, от кога ви търся!
Те: (гледат недоумяващо)
Аз: Няма да ви задържам много, просто с моя приятел имаме лек спор и ни трябва някой да ни реши проблема.
И: И защо точно нас реши да питаш?
Аз: Вижте какви сте усмихнати, сигурно нямате такива досадни проблеми
Те: (смеят се) И какъв е проблема?
Аз: Ох, мислех си, че никога няма да попитате

Хванах ги за ръцете и ги поведох към чипсовете (че бяха най-близо). Поглеждам ги, оглеждам се за Р, все едно ще заговорнича и им казвам тихичко с поглед на сериен убиец:
Аз: Какъв чипс ще ми препоръчате като мезе за бирата?
Те: (споглеждат се, избухват в смях)
Д: Това ли ви е сериозния проблем?
Аз: Хоп, загуби една зелена точка за невнимание!
Д: Как така?
Аз: Проблема е досаден, а не сериозен!
Те: (смеят се)
Избраха ми някакъв (по-късно се оказа доста вкусен, явно добре съм решил да им се доверя), запознахме се и И се заплесна по щандовете. Р се спусна да я налазва и останахме само аз и Д (таргета).
Аз: Я ела да свършим нещо полезно, докато тея гълъбчета се наприказват.
Хванах я за ръка и я поведох. Къде - и аз не знам! Но и тя не се дърпаше, дори и беше някак забавно. Стигнахме до праховете за пране, дойде ми идеята в главата, спирам и я питам:
Аз: Какъв прах за пране ще ми препоръчаш да си взема?
Д: хахахаха, това също ли е от досадните проблеми?
Aз: Не, това вече си е сериозно!
Д: вземи си от този, бла бла бла, много хубав бил, бла бла
Аз: Добре, спечели си обратно загубената точка от преди малко!
Бъркам си в джоба, вадя си телефона, подавам и го:
Аз: Запиши си номера
Д: Защо да го правя?
Аз: За да ти звънна довечера да ми кажеш колко прах да пусна в пералнята.
Д: ... Ако си мислиш да ме ползваш само като бюро "Справки" няма да стане!
Аз: Ти да не искаш да дойда с мръсни дрехи на срещата?
Д: На среща ли ме каниш?
Аз: Само ако уцелиш точната доза прах за пране.
Д: хахахаха

Записа си номера, звънна си, за да си запише моя номер... Тръгнахме, намерихме Р и И, разделихме се с мацките. Отправихме се към касата, че закъснявахме вече. Касиерката (К) реши да ни избъзика:
К: За пръв път виждам някой да купува толкова алкохол в комбинация с прах за пране!
Р: Това е само предпазна мярка за гостите, на които не им понася алкохол.
K: И това как ще им помогне?
Р: Ще помогне на домакина! Ако някой направи поразия ще пере!