.
Резултати от 1 до 25 от общо 2269

Threaded View

anonymous708973
    Guest
    Вторият сет е пълна повърня. Да ме спре един такъв и да ми надрънка тия глупости... има същия шанс да му вържа, както и дядото, който каза днес на един светофар: "О, девойката има много хубав парфюм, къде учи, бла-бла". В добрия за теб случай бих вдигнала вежда и бих продължила, в лошия... да кажем, че мога да съм по-остроумна от теб. Наричаш го биш шиълд или квото искаш, ама точно така би станало. Дебели устни, бла-бла. Чак не ми го побира акълът.

Първият - имаше и добри попадения, обаче тва със "спечели точка, загуби точка" - слабо. Не е като да не схващам идеята, напротив - от желанието на мадамата да се себедокаже, да спечели одобрението ти, печелят всички. Ама конкретно с тая точка - ФЕЙЛ.
    Но това с "ще ти се обадя да ми кажеш колко прах да сложиш" - добро, трябва да призная. Хем й задействаш майчиния инстинкт да ти помогне, хем даваш повод за следващо обаждане.

Като цяло - много си се задълбал в тая шитня, термини, оценки, а-у.

П.С.
    Тва с "Може да минаваш за яка , обаче танцуването хич не ти се отдава" - пак ФЕЙЛ. Не ти изглежда така, щото пак си я изчукал, обаче да знаеш, че тва е била меганеуверената мадама. Ако го кажеш на момиче, което просто знае, че танцува добре, най-много да чуеш реплика от сорта на "Като не те кефи, не гледай", придружено с любезна усмивка.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 02-05-2013 на 20:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си