- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Няма навити дори и в Швеция да те ебат ? Или беше страна и с по-грозни мъже....Нищо , винаги може да си платиш нп.Научи бг , къде се слагат пълни членове , нищо , че на теб и половин не ти слагат.Може да ги дрогираш , за да ги излъжеш.
пантерке , винаги калибрирам.Разбирай , че от много време насам не тръгвам със заучени фрази , а импровизирам в движение - ако момичето танцува и е в настроение , няма да и направя забележка , че не се раздава или че не може.На улицата може да я бъзна за походка , чатна и т.н. или директен подход , че ми е харесала и ми се е искало да те се запознаем : ) Емпирично мога да ти докажа , че думите носят до 25 % от смисъла , който искаме да придадем.Т.е. едни и същи реплики може да проработят за мен , а за другиго не заради начина , по който са казани и цялостно поведение.
п.с. Дори аз не мога да свалям комплексирани момичета , наистина си признавам....Може чат-пат да пиша интересни истории за пичовете , които искат.
На теб, таргета може да ти бъде само от ограничени девойки които нямат особено много акъл в главата. То като цяло доста от жените са простички и правят лоша реклама на тия дето имат акъл в главата. Лошо е че вече се наблюдава тенденция на изчезване и на интелигентните мъже. Ти имаш огромно самочувствие, за твое огромно съжаление това не е добро качество и рано или късно ще го разбереш. Толкова се опитваш да се изтъкнеш, че вече удряш на комплексарщина и будиш единствено смях.