Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
9/10 случаи е невъзможно. От опит ти казвам, че колкото и да ти е добра играта и всичко да е толкова идеално, понякога до секс не се стига. Ако наистина си такъв, какъвто се изкарваш, ще го знаеш тва много добре. Не мога да разбера защо му е на човек, който толкова много му върви, да се хвали толкова много и очевидно.

Намирисва ми нещо, но като цяло си по-добре от едно 90% от пичовете. От тая гледна точка е добре.

И да.. определено е по-добре да излезеш с някой, който знае за какво става дума, а не да ти подлива вода. Случвало ми се е да съм се запознавал с момичета и човекът до мен да започне да ме излага.. и то не веднъж. Тъпанарите не могат да усетят, че не си го правят по-добре за самите тях по тоя начин. Друго си е да ползваш схемата, която невролингвистичното програмиране преподава - по-добре друг да те похвали за нещо, отколкото да се хвалиш сам. Продуктът се продава, като бъде похвален от някой друг, а не от надписите "най-добрият прах за пране". Нали и затова на обложките на филмите има цитати тип - 'Movie of the year' ~ New York Times.

Момиче без комплекси няма. Поне аз не познавам. Винаги има нещо. Абсолютно винаги. Въпросът е по-скоро доколко е комплексирана. Обяснявам си го с полова предразположеност и стремеж към холивудските идеали.
Не си разтълкувал правилно написаното от мен.Мисълта ми беше , че от всички успешни запознанства в дискотека , разбирай натискане и яко кино , около 90 % от тях свършват със секс същата вечер.Останалите 10 % не ги виждам повече.Исках да наблегна на факта , че в дискотека се играе на изключително емоционално ниво , съчетано с физически контакт.Казано с други думи , ако ескалираш свалката физически , но не я наебеш същата вечер , поради една или друга причина , шансовете ти са много малки.Иначе съм съвсем на ясно , че има момичета ,които харесват изключително много предиграта и хич не е лесно да стигнеш до финал с тях ,при положение, че са постоянно в действие. Пърхат от цвят на цвят, без умора и изчезват много бързо след въпросния флирт.Моите % не са дори близко до 100 , но това е и защото не ми харесва всяко момиче.Важен е % с момичетата , които те привличат.

За комплексите визирах няколко потребителки от форума.Както казах , не знам как се свалят непривлекателни и комплексирани момичета.Но и не искам да знам.Трябва да се бяга преди да те комплексират и теб йо