Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
Аз пък не давам даже да ме пипат в дискотеката, какво остава да ходя, за да се натискам. Ужасно ми е противно някой непознат да се лепне до мен или пък да ме хване през кръста и да ми говори нещо, обръщам му гръб и си заминавам. Освен ако са някакви по-възпитани и не-мъртво-пияни може да се запознаем и толкова. И телефон дори не съм си давала в дискотека, пък камо ли да си легна с някого. Няма как да стане, и аз заявявам, че тия свалки описани от Спирита нямат никакъв шанс да минат при мен. Просто много си личи, когато някой е бройкаджия - силен или слаб, няма значение, но си личи...и като си мислят, че могат да имат всяка, повече ме привлича да му докажа обратното, отколкото да си легна с него.
Не си права.Запознанството в дискотека не се различава принципно от това в университета примерно - ако ми харесаш , ще се запознаем и в зависимост колко ми допаднеш , бих могъл да ти искам телефона.Винаги опитвам да взема телефон вместо фб , но рядко си давам моя, защото ми е леко неудобно , когато съм имал дадени отношения с едно момиче , да спра да и се обаждам поради една или друга причина.Странно е , но ме товари.Много е грешно да мислиш , че свалям момичета само за бройка и ги изоставям.Самото запознанство иска много внимание от моя страна и пълната ми отдаденост.Как да не бъда вниматален към жената след като съм вложил толкова емоции , за да бъдем заедно ? Да си бройкаджия е комплексарско , защото нямаш критерии и чукаш всичко , което се навие и непрекъснато търсиш oдобрение. Няма универсална формула , която да проработи за всяко момиче - казваш и "xyz" , държиш се "yux" и работата става.Всяко момиче е уникално по свой начин и се старая да я накарам да си прекара забавно с мен и това наистина се усеща и положителната ми енергия се прехвърля върху нея.