.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2269

Hybrid View

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Ако се замислиш, по-готино е телефона да си дадеш. Там няма един тон лична информация, както във фб. В такива ситуации по не ми харесва да си давам фейсбука на някоя, с която се зарибявам, щото част от мистерията си заминава. Една сура снимки, какви филми харесваш, каква музика слушаш, какви точно снимки имаш, кво учиш, къде учиш... не ми харесва идеята в такива ситуации да ми имат веднага фб. Пък и го има момента, в който могат да ти видят интересите и умишлено да те будалкат, че имат подобни, за да те овъртят.
    И ти си прав. Обаче както казах - ако наистина ми е харесал много, да, ще му го дам. Иначе не, защото после следват обвинения защо изобщо съм му дала телефона, като не му вдигам, като не му пиша, като не искам да излизаме и пр. И са прави..Чувствам, че съм поела ангажимент към някого едва ли не, ако са по-упорити. Затова.
    @SpiritInBlack, не съм зачела много в методите ти, защото са дълги и не ми се четат... ;д само първия и втория и другите по диагонал, но при всичките целта на запознанството ти е секс, не друго и с това си противоречиш: "Много е грешно да мислиш , че свалям момичета само за бройка и ги изоставям." И в постовете си редовно използваш "курва" като нарицателно за жена. Няма лошо да търсиш просто секс, но в този случай цялото ти усилие и внимание, което отделяш, както казваш, е доста излишно и преиграно...за "курви".

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Аз пък не давам даже да ме пипат в дискотеката, какво остава да ходя, за да се натискам. Ужасно ми е противно някой непознат да се лепне до мен или пък да ме хване през кръста и да ми говори нещо, обръщам му гръб и си заминавам. Освен ако са някакви по-възпитани и не-мъртво-пияни може да се запознаем и толкова. И телефон дори не съм си давала в дискотека, пък камо ли да си легна с някого. Няма как да стане, и аз заявявам, че тия свалки описани от Спирита нямат никакъв шанс да минат при мен. Просто много си личи, когато някой е бройкаджия - силен или слаб, няма значение, но си личи...и като си мислят, че могат да имат всяка, повече ме привлича да му докажа обратното, отколкото да си легна с него.
    Може би влагам емоции и чувства , когато момичето наистина си струва...но понякога срещам курви ( не ми харесва думата за всички жени , обаче е трудно да взема на сериозно момиче , което има татус " амфет " на ръката.
    Последно редактирано от SpiritInBlack : 02-08-2013 на 17:13

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    обаче е трудно да взема на сериозно момиче , което има татус " амфет " на ръката.
    Ти наистина познаваш такава? о.О

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си