- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Тед е тъп комплексар.Барни ис дъ мен http://thepiratebay.se/torrent/61315..._Playbook_.pdf ето книгата му.
Как да се харесаме на момиче?Не мисля,че има някакъв универсален начин.Колкото сме еднакви,толкова сме и различни.Една ще харесва играчи като Брад Пит а.к.а. spirit in черно,друга ще харесва тъпи мутрагени и двуметрови катили като футболистите на Черно Моретрета ще харесва дърти с разклатено здраве и дебели портфейли и всички можеш да ги срещнеш в дискотеката.Ако целта ти е да спиш с някоя просто за една вечер,трябва да имаш добър поглед,да можеш да прецениш коя е там,за да си го получи и коя по какъв би си паднала.Ако усвоиш това 9 от 10 не изглежда толкова нереално.И да на всяка жена и се прави секс,но тези,които ще го направят за една вечер с непознат,все пак си остават малко.Spirit-a в никакъв случей не е някой самохвалко,който говори празни приказки,но начина по който гледа на живота и жените е доста циничен,което поне на мен ми е малко неприятно.Скоро ще пораснеш приятел и ще почувстваш нужда от сериозна връзка,а тогава ти ще имаш нужда от съвети.Жената търси сигурност след една определена възраст,генетично заложено е.Ти си типа,с който жените биха се позабавлявали(поне така ми изглеждаш) и до там.Даже сега да те устройва,с този мироглед след някоя друга година няма да си много щастлив.