- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Хахххах Барни из дъ бест! :Д
Да накараш момиче, което е дошло да прави секс с някого, да я накараш да прави секс точно с теб, не е толкова трудно. Трудно е да минеш "интервюто" на момиче, което не е за единия секс, което на него с това поведение не виждам да му се случи скоро. Виждам го как си намира "майстора"Момичетата просто му търпят тъпите реплики вероятно защото е симпатичен или защото им предлага това, което искат сега, а не както той си мисли да се впечатляват от малоумните pick-up lines. Познавам и аз такива момчета. Бих се забавлявала с тях, но не бих допуснала майка ми или някой близък да ме види с тях.
Няма проблем да си като Чарли Харпър и да искаш само секс, обаче не забравяй, че на него му отива да е такъв и че дори той не си позволява да говори така. Има мъже, на които просто им отива да са леко вулгарни и цинични, но ти по-скоро да ме отвратиш, SpiritInBlack . Да не споменавам гейската снимка на Брад Пит :Д Бройкаджията задължително е мъжкар, никога гей-приятелка. :Д Освен това мисленето ти, че на теб всичко ти е позволено и обещано в качеството ти на мъж, но жената трябва да е с един през целия си живот, ме отчайва. Та нали ако жените бяха само с един, никоя нямаше да погледне такъв като тебе? Ако имах право само на един, ти въобще нямаше да се вписваш като кандидат. Не че сега се вписваш :Д Аре стига съм те коментирала, вече ми писна. Просто си всичко, което НЕ бих искала моят мъж да бъде.
Delvecchio Нещо против Черно море ли надушвам?? А шамар?![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more