.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2269

Hybrid View

Така и не ми отговори никой. Искам съвет от момиче защо като се държа нормално с жените не ми пускат. Разбирам ако бях на инвалидна количка или едноок или с една ръка но аз съм нормален човек, може да не съм Брад Пит но аз не гоня някакви супер модели а нормални жени. Ако са толкова взискателни защо ходят с олигофрени пък с мен не щат това дискриминация ли е и защо ме дискриминират точно мен. Или просто за да пускат трябва да съм се родил с определен типаж външност и държание която се харесва на жените а аз не съм и затова може би. Нищо че съм нормален.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Macorancho Виж мнението
    Така и не ми отговори никой. Искам съвет от момиче защо като се държа нормално с жените не ми пускат. Разбирам ако бях на инвалидна количка или едноок или с една ръка но аз съм нормален човек, може да не съм Брад Пит но аз не гоня някакви супер модели а нормални жени. Ако са толкова взискателни защо ходят с олигофрени пък с мен не щат това дискриминация ли е и защо ме дискриминират точно мен. Или просто за да пускат трябва да съм се родил с определен типаж външност и държание която се харесва на жените а аз не съм и затова може би. Нищо че съм нормален.
    Ми то никой не може да ти отговори точно на този въпрос. Не е необхоимо да си Брад Пит, за да ти пускат, ама не е необходимо и една жена да е супер модел, за да има високи критерии. Има хора, които са по магнетични от други и красотата няма общо дори. Ти явно не си от тези или просто наистина се пробваш некъдето трябва.
    Последно редактирано от Goddess : 02-10-2013 на 22:16

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си