.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2269

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Виж сега, момичето изглежда прилично според мен. Разбира се, ако спортува ще изглежда далеч по-добре. Но не разбирам какво точно искате мъжете ? Модел на Виктория Сикрет ? Пък да не мислите, че тялото е за цял живот ? След една или две бременности има такива, които няма и да изглеждат наполовина толкова добре, колкото са изглеждали. Знам, че за някой е тежко, но трябва да се гледа реално на нещата.

Голям фен Аватара на N1ksun
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Виж сега, момичето изглежда прилично според мен. Разбира се, ако спортува ще изглежда далеч по-добре. Но не разбирам какво точно искате мъжете ? Модел на Виктория Сикрет ? Пък да не мислите, че тялото е за цял живот ? След една или две бременности има такива, които няма и да изглеждат наполовина толкова добре, колкото са изглеждали. Знам, че за някой е тежко, но трябва да се гледа реално на нещата.
    Не всички са като мен ^^ , ако бяха света да се е свършил отдавна . За съжаление тялото е до време , тва ми е ясно , но съм си набил в главата няква перфектност дето не съществува , която е пречка за мен във отношенията ми с женския пол .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си