Цитирай Първоначално написано от Macorancho Виж мнението
Естествено че Лазар има хубаво тяло. Ето за това говорех и се чудех защо жените не ме заглеждат като имам спортно тяло. Като видях поста на Violenza и сравнението и че спортното тяло е равно на дебела жена направо паднах от стола. Ми то не е до мен просто жените са тъпи. Извинявай Violenza ама Зидан с тая опадала коса и смешно тяло е трагичен.. Представяте ли си аз да се конкурирам с някъв дебел и нисък идиот. Майкоооо мила. Ми то излиза че съм по долу от некъв дебил дето не може да си види патката с извинение. При нас мъжете не е така. Хах все едно Меган Фокс да е по малко харесвана от Минка чистачката на входа. Божеее Господ като е създал жената се е осрал. Как може да харесвате грозното а не хубавото.
Виж сега, ако това на аватара си ти, никога не бих казала, че имаш лошо тяло. На мен Лазар ми е неприятен по-скоро в лицето. Зинедин Зидан пък изобщо не може да ме впечатли нито в тяло, нито в лице. Но не можеш да съдиш от мнението на един човек /моето или нечие друго/. Повечето жени ще ти кажат 'харесвам мъже с мускули, но не твърде много', така че по-скоро Зидан и Ангелов са в двете крайности от колкото средно положение. Пък и в крайна сметка не всичко е визия, била съм и с клечав и с много мускулест мъж, но пък бяха свестни, не съм ги избирала специално по външен вид.
А това че някоя е яка колкото Меган Фокс, например, не значи, че има характер, който ще ти пасне или, че изобщо ще ти хареса като човек. Това, разбира се е при положение, че не търсиш само секс.