Трябва да се съглася със някои от постовете на SpiritInBlack вярно не с всичко но в повечето неща има истина обаче той обяснява какво да правим като вече се е навила да гледаме филм ми то ясно че тогава ще пусне няма да гледаме филм и после да я карам да ми чисти прозорците. Дори и да не е същата вечер все ще е някой път. Но трудното е да ги навия изобщо да правим нещо само двамата. А и тези гайдове при всеки ще имат различен успех ето например също момчета които уж дразнят момичета (визира мои приятели) после да тръгват с тях но при други не. Пробвал съм да казвам същите думи в подобни ситуации но не се получава а става още по зле е в интерес на истината и при тях не всеки път става и не с всяка. При различните хора е различно но мисля че препоръката с як алкохол или трева ще проработи при мен. Ако я напия до неузнаваемост и стане труп или я напуша мннооггооо яко няма как да не ми пуснат. И аз да видя един смислен пост. Наистина това ще проработи със сигурност. Сега хватката е как да я навия да пие до припадък SpiritInBlack ти си брато казвай как да я накова като талпа. Тря се изръся някво марково Уиски сигурно или да го мешам с др. алкохол или с некви хапчета вътре.