Цитирай Първоначално написано от Borislav,Georgiev Виж мнението
Здравейте! казвам се Борислав и съм на 17гд. и да имам един неясен въпрос какво правим ако сме малко затворени в себе си и не излизаме много често с други хора по една или друга причина, аз примерно не излизам много често защото се преместих в нов град и не познавам много хора пък съм забелязал че хората са малко по как да го кажа...малко повече мислят за себе си и гледат да се придържат към групата от хора която познават демек не са готови за нови запознанства а ако тръгна да се запознавам с всеки срещнат няма ли да ме сметнат за някъ'в нахалник.. и друг голям проблем е вярата в нас самите ако имаме тъмно минало което съм сигурен че всеки е преживял някакви гадни неща, които понякога го "дърпат' надолу какво да правим ? представете си че сте на среща и се сетите за гаден спомен от детството или от друго време, който е толкова силен че не можете да го потиснете с хубави мисли ? малко така го написах ... съжалявам ако не ме разбирате добре..
1. Не се срамувай от себе си, в това число и от миналото си. Бъди искрен. Ако съжаляваш или те е срам от нещо, просто не се гордей с него, вади си поуката, но не го крий. Всеки човек си има лошите моменти, така че е нормално. Иска се смелост обаче, да покажеш какъв си наистина.

2. Общите дейности могат да те съберат с други хора. Спорт, курсове, няква произволна група.
Също така не ти пречи да заговаряш хората, но не е нужно да е за запознанство. Можеш да се заговориш в магазина с някоя, можеш и на друго място. Ако си в настроение и разговорът потръгне, искай и телефона. А може и да оставиш така нещата, пък ако се видите някой друг път, ще се разпознаете и ще си уредите среща.