Доста пичове пак почнаха да ми драскат с въпроси как да постъпят в ситуация xyz и реших да постна отново. Няма перфектен подход , който работи при всички момичета и ситуации. Представете си го като ръка на покер - всяка се играе по различен начин , в зависимост от конюктурата на масата - стакове , позиция , пот и т.н. Има подходи , които винаги са по-добри от други , но запомнете , че ВСЕКИ ПОДХОД Е ПО-ДОБЪР ОТ НИКАКЪВ . Какво губите , ако опитате , дори ако ви отрежат ? Когато играете футбол , притеснявате ли се да отправите удар към вратата , само защото може да не вкарате гол ? Аз гледам по този начин на нещата - момичетата са безкрайните чипове , колкото и от тях да загубиш , винаги ще ти остават безкрайно повече , с които да експериментираш. Раздвижете фигурите по масата , опитайте неща , които не сте правили , защото царицата е наградата. Мога да ви дам добри опънъри , които работят при мен , но при вас ще бъдат изкуствени , а момичетата усещат това. Говорете с емоция за неща , които интерсуват вас и наблюдавайте резултата. Вървите за някъде и срещу вас върви много красиво момиче. Какво ще направите - в 99 % от случаите ще я подминете , без да я заговорите . Защо ? Защото няма да сте с нея , ако ви отреже ? Пичове , вие и сега не сте с нея. В най-лошия случай нещата ще са както в момента - можете само да спечелите.
Преди времв бях отчасти като вас - харесвах една , която смятах , че е Единсвената , принцесата , която търсех. Държах се прекрасно с нея , за да се разделим много скоро.Нещата не стават просто така , освен с дебелите и/или грозни момичета , които нямат стандарти и възможности за друго - те се радват дори и само да им обръщате внимание. Излезте и жевейте така , както искате. Оставете загубеняците да се опитват да свалят красивите момичета по фб , да се притесняват защо не им лайква статусите и дали се е наебала с някого другиго.
Вижте нещата от моята гледна точка - вчера излязох да пикъпя. Харесах си 20 момичета , разговарях сигурно с 40 ( много от тях не бяха сами ). От 20-те , които харесах на външен вид , за да се запозная , ми допаднаха само 5. 4 от тях ми дадоха телефоните си , с една от която се видях днес. Така за 2 -3 часа може да си намерите приятелка , която е красива и с която ще си допаднете.Не си ли струва ?
Повечето момчета , които съм учил , отначало след 5 минутен разговор с момиче :
1) Разговорът се е получил . Трябва да и искам телефона , въпреки че не е много хубава.
2) Отряза ме. Значи съм сбъркал много. Леле , кога ще се науча...
Вижте нещата от моята гледна точка. Говорил съм със стотици красиви момичета , с някои по 2 пъти ( както за голяма моя изненада са ми напомняли ) . Бил съм с достатъчно от тях , за да си знам качествата . Спете с 5 момичета , които смятате за 9/10 , спете с 10 момичета , които приятелите ви смятят за 9/10 , и ще видите как светогледът ви се преобръща. Не е достатъчно момичето да бъде добре изглеждащо , за да я харесате , това показва , че вие избирате , а не избират вас . Това наистина вече привлича.
2) Момичето е реагирало негативно на опита ми да се запозная с нея / отказала е да ми даде телефона си . Дори и аз , дори и сега допускам грешки - прибързаност , загуба на енергия в гласа и т.н. Пука ли ми ? Не естествено. Мисля си за 2-3 минути какво и е имало на мадамата , за да не ми даде телефона и си избирам по-хубава.
Доста дълго стана , има много полезни неща. Преди да кажете " тва го знам " , пробвайте и се насладете на резултатите. И помнете , че не бива да толерирате кофти поведение от страна на момичетата към вас , заслужавате повече. Успех
Последно редактирано от SpiritInBlack : 05-10-2013 на 13:36