Кучо , никакъв комплимент не ми направи. Всеки прилича на момиче повече от теб.
Момчета, странно много си приличате 2мата , независимо дали тролите или не. Самочувствието е нещо много важно в днешния свят , дори извън пик-ъпа. Смятам ( разбирайте , че и вие трябва да приемате така ) , че начинът , по който ни приемат околните , отразява собственито ни мнение за самите нас.Мога да ви дам много техники и методи да си вдигнете самочувствието , но по принцип ми плащат за това Шегата настрана ( дали пък е шега .. ) , най-добре е увереността да дойде от самите вас. Ако ви е интересно все пак , драснете и може да ви пратя някои книги онлайн. Първата , която ми идва наум , е на Кешоу - " Подсъзнанието може всичко " . Книгата е написана разбираемо за всички ( надявам се ) ниво. Представена е като навик , който трябва да се тренира - както и с всичко останало , с времето ставаш все по-добър.
Проблемът със самоувереноста е , че просто хората са свикнали да мислят негативно ( несъмнено под въздействието на т.н. социалното програмиране - грешноразбрани норми за поведение). Съгласете се с мен , че има неща и начини , които са единствено правилни - винаги караш с колан , държиш се с уважение към родителите си , при посещение в банка трябва да си облечен добре и да се държиш възпитано и т.н. Обаче има и места и събития , където може да правим квото си искаме. Днес правих секс със страхотно момиче , но не ми хареса. Има ли нещо нередно ? Не. Излязох на разходка и говорих с всички , които ми харесаха. Отдавна съм претръпнал и бях спокоен , но всичко идва от вътрешната увереност и спокойствие. Мога да ги питам каквото си искам , каквото е интересно на мен. Бъзиках дори 2 момичета , които ми казаха , че са фотомодели , че сигурно им е много скучно да са заобиколени постоянно от гейчуги и други ревниви момичета , а ми изглеждат като хора ,които знаят как да се забавляват. Когато " отваряте" високорангова ( > 8/10 ) група от момичета (н>1), а си сам , е много важно да вкараш всички в разговора , за да не те кокблокнат преждевременно. Много точно американци са нарекли поведението "cocky n funny" На тръгване , след като им бях взел телефоните на едната, казах " Аз съм най-добре изглеждащото момче , с което ще се срещнеш в България , по-добре да се снимаш с мен , защото иначе колежките ти ще бъзикат , че си пропуснала шанса си. Нали не се срамуваш " ? Получи ли ми се ? Естествено. След това и другата се снима с мен. Сигурен съм , че днес ще качат снимките във фб. Вижте просто силните моменти - забавлявам се, което го усешат безпогрешно , и водя разговора.
Не всеки път нещата протичат гладко. Пак го казвам , защото е много важно. Ако ме бяха отрязали ? Ами , щях да съм се забавлявал няколко минути , говорейки с привлекателни момичета. На кого му пука , ако не ми бяха дали телефоните си ? Не на мен , но не трябва и на вас , ако сте във въпросната ситуация. Имам телефоните на 20 + , които са по-хубави от тях.
Дано някой вземе да осмисли написаното от мен , че почвам да се отчайвам , че само аз пик-ъпя от форума.