Кофти е когато темата е съживявана от кучета и фейкове. Нищо , ще бъде полезна за всички.
Май най-много се интерсувате от нощната игра, основната теория съм ви я предал , сега ще се спра на пример от предната седмица. Комбинация е от това как да създадете много силно привличане с момиче на първа среща , без да има доверие , което изисква повече време.Казано по друг начин -момичето да се съгласи да спи с вас по най-бързия възможен начин.
Имах неприятно много неща за вършене и реших , че мога да ги съчетая. Едно момиче на име К., с което се запознах в университета ме навиваше да излизаме от доста време, а познат колега същия ден ме беше офертирал за бар - и той забърсал някаква колежка. Речено-сторено. Уговорих се с момичето да се видим в Миленката към 22.00 и после да я заведа , където реша ( силните моменти тук са , че Миленката е много готино кафе с канапета , където съвсем спокойно може да правиш кино , а и не и казах какво ще правим - момичетата са привлечени от неизвестното , особено ако им е представено по интересен начин ). Важно е в подобни моменти вие да сте водещият и да настроите отсрещната страна за нещата , които следват. Опита се да ми подаде ръка , но аз и казах , че явно е почнала от рано да пие , защото сме се запознавали и я прегърнах. Направи ми комплимент как изглеждам и за парфюма, работата беше ясна. Поканих я вкъщи да и направя коктейл , за да загреем за вечерта, ама усети накъде отиват работите и се заинати.Ок , ще има ЛМР ( съпротива в последната минута ). Направих и питие и започнахме да се целуваме преди да го изпие. Бръкнах и под блузата и нямаше сутиен и започнах да се събличам. Аха-аха да стане работата и почна за ми казва , че не била такава , не била пускала никога на първа среща , бла бла - глупости. Усещах , че мигрената ми се засилва и че ако я наеба , просто ще ме домързи да отивам на дискотека. Главоболието обаче май беше заради пиенете, което стана после.Аз си мислех ,че клин клина избива.
Обличаме се и и казвам ,че нощта сега започва. Пристигнахме малко късно в Cotton , но купонът беше в разгара си. Отидох първо да поздравя близките познати - почти на всяка маса имах такива , което много ми дигна ранга в нейните очи. Отидох при момчето , с което имахме уговорка, той дебилът се учудил , че съм дошъл - явно не ме познава - не нарушавам обещания. Запознах се с момичетата , които беше довел, моята беше малко по-хубава. Тацнувахме всички , групата бяхме готини и си прекарвахме забавно. По едно време идва една танцьорка до мен и я поглеждам в очите , хващам я внимателно за ръката и и казвам :
аз : Нова си тук , нали ?
тя : Как позна ?
аз: Не знаеш текстовете на песните наизуст все още и не можеш да танцуваш.
Направих много серизна физиономия и тя горката се облещи здраво. След няколко секунди се усмихнах и я придърпах отново към мен ( преди това не снемах погледа от очите и ) и и казах , че не съм я виждал тук досега , а познавам танцьорките.
аз : Виж , айде напиши си номера да се видим тея дни , че тази вечер не мога да ти обърна внимание.
тя : Ооо, ама аз номера не си го давам толкова лесно, щото такива като теб знаеш ли колко ме притесняват? Аз ще ти се обадя, когато имам време.
аз : Кой е казал , че аз ще ти дам моя. Трябва да ми покажеш все пак ,че можеш да танцуваш. Нали си знаеш номера ?
И си дадох телефона ,за да го запише. Алкохолът продължаваше, о , чудо - главоболието ръстеше. Викам си , че тая , с която бях дошъл, нямам голям зор да я еба и по-хубаво да си ходя , че мразя да ставам рано ,чувствайки се некомфортно. Отидох до съседната маса , на която беше един авер от Пловдив , да си кажем чао и видях нещо интересно. На съседна маса две мацки се раздават яко сами - 8ца и 9ка. Бастуните ги гледат , текат им лиги , ама не ги апроучват. Викам си " бал съм я и мигрената , сега ще ги еба или ще ме отрежат, поне да спя спокойно после ". Отивам директно при тях , усмихвам се на 8цата , но говоря с по-яката - много е важно в такива моменти да знаете коя е лидерката на групата , която ако се съгласи да дойде с вас , другите ще я последват.
аз : Добре, момичета , как го постигате това - две атрактивни жени танцуващи секси и сте сами ( отварям голяма скоба , че според пуа теорията е противопоказно да правите комплимент на мацка , ако не го е заслужила , обаче в случая знаех , че ще подейства ) .
9ката: Амиии , пич , ние сме лесбийки , затова така.
Викам си на акъла , опа имах късмет , това съм го чувал над 15 пъти от подобни момичета.
аз :Охаа , имаме значи обща черта. И аз си падам по момичета.
тя:Не , бе , ние казваме ,че сме лесбийки , за да гоним досадниците.
Хубаво , че беше тъмно , че не ми видяха Хаус изражението.
аз: А, стига ве. Приятелката ти притеснителна ли е много ?
същото момиче продължава: Виждам , че не си от тях. Не , що ?
Новата песен почва и дърпам 9ката на дансинга с мен. Почти цялата дискотека гледа, мен главата ще ми се пръсне , чудя се какво да правя. Правя яко кино с мацката и я целувам по врата, тя мърка. Скоро дойде и 8цата и започна да танцува с мен , бута си задника, стана ми лошо. Проклех гадното главоболие , че ако не беше то щях да правя 3ка с мацките - имам голямо легло в квартирата
Слязохме и отидохме до технята маса, и там една бивша. Направих наздраве с мацките пред тях, на момчетата и на бившата им паднаха ченетата. Целувам се с 9ката и и казвам , че отивам малко на масата да се видя с моите. К. седеше нацупена и правеше нещо на телефона. Седнах до нея демонстративно да си почина малко. Опита се да седне в скута ми и мрънка " Оф , тук повече не ща да стоим , познаваш много хора и не ми обръщащ внимание. Хайде у вас пак, гледа ми се филм. Мисля си " аха, мастия долна , одеве не искаше , ама сега напираш". Игнорирах я стабилно и отидох да запаля цигарка навън. П. , момичето от дансинга , дойде да пуши също, поговорих си малко с нея, простичка доста, по-хубаво впечатление прави като мълчи. Целувахме се, аз измръзвам по сива риза и черен панталон , тя по късата рокля не трепери. Върнах се вътре да кажа на моите хора , че си отиваме с П., К. пък беше духнала нанякъде. Малко тъпо се получи спрямо нея, не ми пукаше . Казах на П. да си вземе чантата, че ще я изненадам. Дърпаше се малко преди да излезем и доста след като разбра , че съм без кола, рофл.
тя: Няма ли много кучета през нощта ?
аз: Спокойно, с мен си.
Заведох я вкъши и правихме страхотен секс заедно. Не можех да повярвам колко удоволствие ми доставя да размятам нежното и телце. Бях прекалено уморен , за да я разкарам от вкъщи и заспахме заедно. На сутринта продължихме откъдето бяхме спряли преди няколко часа. Казах и да носи другата вечер същите червени прашки , добре и стоят на дупето. След като си тръгна бях в много готино настроение и готов за нещата , които ме чакаха- макар и с главоболие , не можеше да не съм зареден.
Ако имате въпроси , питайте. След няколко часа имам изпит и ще отлитам, ала тези дни ще обясня защо с 8ци и 9ки рядко се получват нещата.
Последно редактирано от SpiritInBlack : 06-05-2013 на 20:37