- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Имаш ли конкретен въпрос?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Мислех да направя отделна тема, ама то подобни има много, затова ще задам въпроса си тука. Искам да поканя едно момиче на среща, ако може по опитните да ми дадат съвети. Ето малко инфо - бяхме в един клас с нея преди време, тогава си имах приятелка и не и обръщах особено внимание на нея. Още повече, че сляха класовете ни, а разделението в 7 клас си се усещаше. Да не задълбавам много във войните между класовете, но така се стекоха обстоятелствата, че напуснах класа и училището, както и повечето от моя клас(в онзи клас бяха децата на учителите, тя също е дете на учител, та си беше рисковано и да опитвам по онова време). Въпроса е, че тя беше много... как да се изразя - искаше да ходи с мен, да говори с мен, а и все пак си е доста красива, обаче много неща имах на главата(приятелите ти, пък и аз враждуваме с тоя клас, а знаете предполагам всеки е минал през това в по малките класове, а в 7 клас си беше сериозно, не само детски изблици, от друга страна си имах и приятелка, която не беше от училището, а също спортувах и нямах никакво свободно време почти). Сега за 12 клас реших да се върна в същото това училище( то ми е много близо и не пътувам дълго пък и не се заляга на ученето много) за да изкарам по добра диплома и да мога да отида в по добър университет след това. Отново я срещнах, след няколко години, знам, че това си звучи банално, но все едно не съм отсъствал изобщо. Виждам, че държи много на мен, а сега и аз съм свободен, пък и наистина я харесвам, въпроса е, че винаги в училище, когато си говорим, тя е с нейни приятелки, а усещам, че очаква да я поканя и вече да предприема нещо, ама опита ми липсва(досега все на тренировките в клуба ме намираха момичета, не съм пробвал аз да свалям) а и не ми е удобно пред приятелките и да я каня и да разкривам чувства, тя си пада срамежлива и също това е макса от нейна страна и сега чака как ще подходя. Затова искам да помоля за съвети.