- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Защото има причина да знам дали е или не .. Така ще потвърдя някой съмнения
Последно редактирано от LPTRV : 02-14-2014 на 17:40
Абе каквото и да говорите, първия пост на темата е мега полезен и съм го чел не веднъж. Има полезни съвети. От там нататък вече какво ще направи въпросното момче от форума (примерно), си е лично негова работа, но първия пост на темата определено ми е помагал не веднъж и не ме е срам да го кажа.![]()
^Много е миличко, че се стараете.Не като оня с "водя една 7мица и една 9ка вкъщи, сипвам им водка и бира" .......
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Просто трябва да си себе си! Много момчета се правят на интересни, защото си мислят че ще бъдат забелязани повече, но не е вярно.
Сам си си ги избрал, миличък.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Wrong. Точно тези, които се правят на интересни печелят повече популярност и респективно имат повече успехи, въпреки фейк-щината си. Но това е продиктувано от лошия женски материал у нас. Козленцата ни пригодяват поведението и характера си спрямо това което се харесва на козичките ни.
Строго индивидуално е ,но според мен за хората, които се ценят - да, по-добре да са сами отколко с който и да е. Иначе изневеряваш на принципите и занижаваш изискванията си. От друга страна на вас ви е трудно да разберете, че сексуалния глад при мъжете е в пъти по-висок от вашия. Това също играе роля предвид факта, че и стойностна девойка се намира трудно. И воала! Много се хващат с кой да е поради тези причини, че дори се и женят за някои от тях, което автоматично води до кофти брак и кофти семейство. Задълбах прекалено.
Последно редактирано от toad : 03-06-2014 на 19:00
Прави разлика между секс и връзка - в това се крият доста от грешките на хората. Сексуалният глад на мъжете не е по-голям, просто го афишират повече. Освен това сексуалният глад на почти никой мъж не е по-голям от моя, но стоя сама след като няма подходящ кандидат. Щом аз мога, всеки може.Обиждайки хората, с които си бил, обиждаш себе си, тъй като те са част от твоя личен избор и нещо, което си харесал в даден момент. От години се опитвам да обясня, че не може да търсиш свястна приятелка в Плаза, клатеща задниче под звуците на Азис и пиеща евтина водка и като ти ритне канчето при вида на дядото с портфейла да се оплакваш как всички жени били курви. И аз задълбах твърде много.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Просто ги афишират повече ?![]()
Това ме разсмя. Наистина ли го вярваш? И има разлика разбира се, но са тясно свързани. Мъжете по принцип са по-силни и можещи, по-самостоятелни и амбициозни. Респективно ако не е сексуалното желание повярвай ми, че много по-малко биха имали нужда от жена.
не
Нито момичето трябва спрециално да се старае, нито момчето. 'Бъде себе си' със сигурност не върши работа, когато се възприема като вид... успокоение (:д?!), че всеки е желан от някого, колкото и много недостатъци да има и колкото и първобитно статично да му е отношението. Ако обаче същата фразичка ти изплува докато се чудиш какъв да ти е следващият ход и си на границата да залитнеш в ужасно непривични за теб държания, ще се стопираш точно навреме. Малко се отклоних, но идеята ми е, че стигне ли се до опити да се харесаш, независимо от пола, целта е почти обречена. Всичко трябва да става по естествен начин, точно като игра; в един момент става ясно какво се случва и е излишно да изземваш ролята на пренавитите механизми. Разделенията на награда и борещи се за нея са глупавки.
Перефразирайки един сайт, 80% от работата е да си подредиш живота, 20% е да си на точните места и всичко останало е улавяне на момента. (до 140% броим)
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
От мен да мине, няма да се оплаквам много, вече. Та ние сме боклучета, щото вие сте боклучета, ето ти я причинно-следствената връзчица. Адам нямаше да сгреши с ябълката, ако не беше онази хиена долна. Извода е, че всички сме боклучета, но вие сте по-големи. Да живее крайният патриархат!
PS: Аз съм рядко изключение от общото уравнение.![]()
това не винаги е вярно ... всеки си има трески за дялане , защо изобщо спориш ?
Пич ти библията в училище не сте ли я учили поне ?
Точно Ева бива подмамена от змията ... иии после Бог я изгонил , а Адам е немал друг избор освен да я последва и т.н ...![]()
are you for real? Май не само никнеймът, а и коефициентът на интелигентност са ти жабешки.![]()
Аз точно заради това нямам връзка, защото всички сте толкова силни, можещи, самостоятелни и амбициозни, че ..... че понякога се чудя кой е мъжът във връзката.
По повод коментара на 102 искам да кажа, че обичам когато мъж прави нещо, после когато леко се дръпва и след това пак прави нещо показващо интерес - така да си играе, определено събужда интереса.Важно е обаче така да се дръпне леко, че сякаш я приканва тя да пристъпи към него - не да я отблъсква, а да направи крачка назад с лукав поглед в очите. Да ти свалят звезди честно казано е изключително досадно и на моменти граничи с неприятно. Малоумщини от типа на "модел ли си?" ме карат да изпадна в смях.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Yes, I'm for real. Човек, имащ себе си за интелигентен, никога не би следвало да си позволява да обижда събеседници заради възгледите и разсъжденията им. Обидата е присъща за емоционалните и средно/нискоинтелигентните индивиди. За да не ти връщам услугата и да не те обиждам на интелект ще отдам мотивите за изказването ти на женската ти емоционална същност.
Та, вгледай се по-детайлно в обществото, вместо да съдиш по сравнение между теб и подбрана група от твои връстници от мъжки пол. Нали генерализираме, а не сме конкретни. Само да не си започнала да развиваш тези за полова дискриминация при професионалното и кариерно развитие ... в 21 век.
Дидко, Ева подава на Адам ябълката и го уверява, че всичко е окей. Щеше ли той да опита от плода в противен случай? Не. Нищо друго не е от значение.
Последно редактирано от toad : 03-07-2014 на 22:11
Единствено върнах обидата и се заиграх с ника ти.
Аз се опитвам да бъда нежна, дама, по-слаба и т.н., но с повечето мъже просто няма начин. Моя приятелка сподели, че го отдава на липсата на казарма вече.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Сравни простотата на никнеймчето ми с интелекта ми.![]()
Някак си изглежда на обида, но вече не съм така обидчив, така че ти е простено.
Не разбрах каква обида си върнала. От кога такива общоизвестни факти станаха обидни?
Наистина ли мислиш, че лигавщината у съвременните млади мъже се дължи на липсата на задължителна военна служба? Безрезервно ли си решила да се довериш на споделеното от приятелката ти, която със сигурност не е стигнала до това дълбоко умозаключение сама, защото в действителност си е трудоемко да седнеш и да се замислиш по даден социален проблем, а го е чула от родителите си или от други приятелки, които са го чули от техните родители, които на свой ред са хора от старата школа и се смятат за прави и превъзхождащи по-младите.
А и btw - Честит 8-ми март на всички дами.![]()
Последно редактирано от toad : 03-08-2014 на 19:27
Абсолютно никога не можеш да ме убедиш, че мъжете по презумпция са по-силни, амбициозни, успешни от жените, а самостоятелни - в никакъв случай. Наличието на У хромозома не определя интелекта, характера и шансовете за развитие, бейби.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не е нужно да те убеждавам в нищо, общоизвестните факти нямат нужда от доказване.![]()