Един приятел го нарече "търгуване с надежди". Грубо, но до голяма степен е така. В духа на обсъждането - всяко разумно момче схваща, че прекаленото потапяне в конкретика е... меко казано неадекватно. Чела съм общо-взето повърхностно и, нормално за момиче, главно от любопитство. Да преглеждаш материали по диагонал все пак невинаги пречи на схващането на същността, та за мен тя е, сбито казано, в импулса. Тоя вид импулс, който те предизвиква не да представяш нещо неистинско за теб и "разработено" от други като натурално, ами да схванеш някои общи механизми и на тая база да видиш кое пасва на твоя характер. Очаквано, така наречените общи механизми са свързани главно с характера/личността на ентусиаста , изключвам натрапчивото държание като по матрица (т.е всички вкарващи момичетата в твърда рамка глупости).
Конкретиката в темата е далеч от промишлените количества, напразно няколко потребители горе й ги приписват. Не знам, освен да ми покажеш кой пробутва илюзията да се харесаш на всички. Моята способност за четене ми казва, че просто има насоки, които биха сработили при определен тип момичета. В общия случай негването например няма да даде желания резултат при супер спокойно момиче, което е и доста срамежливо/по-затворено от обичайното. Пик-ъпът правилно тръби, че е жалко да следваш ритъма, представите и едва ли не живота на която и да е. Удовлетвореността и успехите обикновено идват, когато имаш такава същност, че е изключено да я замъглиш заради увлечение, т.е следваш собствените си желания и си организираш "подбора" на цели в женския свят спрямо тях.
За стремежа към харесване съм съгласна по очевидни причини. Btw ако има други, на които не им се спи - уелкъм. Би ми било интересно да прочета коментари, засягащи 'опцията' да пропуснеш етап(и) в развитието си, като става въпрос за флирт/изграждане на връзки/връзки и пр. Т.е о от едно ниво да прескочиш един или няколко етапа и да продължиш нататък ~ как може да се случи? Предполагам има очевидни неща, хрумващи на почти всеки, обаче аз ще се радвам на по-стабилна обосновка.