.
Резултати от 1 до 25 от общо 2269

Threaded View

Здравейте, имам сладния проблем и бих искала да разбера вашето мнение и как бихте постъпили в тази ситуация:

Падам си по момче от доста дълго време, но ме беше срам да му кажа защото сме много добри приятели и сме в един клас. След известно време той ми казва, че ме харесва! Но се появи едно момиче, което стана най-добрата ми приятелка и се оказа че двамата също се харесват и станаха гаджета.. Разбира се, не ми беше приятно, но какво можех да направя освен да му кажа какво чувствам към него! Направих го, той ми каза че вече не я харесва както преди защото се държи ужасно с него.Каза ми че е готов да се раздели с нея за да бъде с мен! На рожденият ми ден го поканих заедно с най-добрата си приятелка! Когато го видях той ме прегърна и ми каза че съм прекрасна, думите му много ме зардваха. През цялото време той се движеше около мен а накрая ме целуна пред гаджето си. Почувствах се добре но и зле, защото приятелката ми се натъжи. След около седмица и обясни че няма да остане с нея но няма и да тръгне с мен само защото не искада си разваляме приятелството. Той не се раздели с нея,а аз продължавах да го харесвам все повече с всеки изминал ден! След приблизително около месец, той е казал на една приятелка че ни харесва и двете и не знае какво да прави! Гаджето му се раздели с него, защото е разбрала че се харесваме взаимно, но пак си останахме приятелки! Той не искаше това да става и ми каза ''не искам да ни гледаш отстрани да те боли", но продължи да се върти около нея, а не мен не ми обръща внимание! Мога да твърдя, че го обичам, постоянно мисля да него или за ТЯХ, спомням си първият път когато погледите ни се срещнаха и когато ме прегърна и целуна за първи път. Чувставм го близък и с него съм себе си. Боли ме и съм тотално объркана! Моля ви, помогнете ми!

П.С: Съжалявам за правописните и пунктоационните грешки!
    Последно редактирано от Darling09 : 12-31-2014 на 12:19

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си