Първоначално написано от anonimna:D Никога не ме е изкушавала мисълта да правим секс в колата. Нормално. То това е най-неудобното възможно място сигурно.
Първоначално написано от draid Нормално. То това е най-неудобното възможно място сигурно. Е, то зависи от габаритите на колата и на участниците в заниманието...
Първоначално написано от an7raks Е, то зависи от габаритите на колата и на участниците в заниманието... квито ще да са габаритите, все едно да влезнете в чекмедже да се ебете
Първоначално написано от papugai квито ще да са габаритите, все едно да влезнете в чекмедже да се ебете Ахахахахахахаххахахсхах, това ме уби
Първоначално написано от draid Нормално. То това е най-неудобното възможно място сигурно. Е то пък аз и никога не съм го правил в кола, ама ако нямах примерно друга възможност и място, може би само тогава бих опитал в кола!
Ако момичето не те харесва каквото и да правиш няма как да й се харесаш.
Първоначално написано от qwerty7842 Ако момичето не те харесва каквото и да правиш няма как да й се харесаш. Мхм има си техники, те харесват по-скоро характера, но си трябва и някаква външност де! Само, че аз не ги разбирам тия техники, нито жестовете!
Правила