- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Здравейте,
На 16 съм и наскоро си писах с едно момиче, с което се познаваме от много отдавна (около 5-6 год). Преди бяхме в един класи бяхме в много добри прителски отношения и си пишехме постоянно! След като се преместих в друг клас и училище сме се виждали 3-4 пъти за по 4-5 часа на различни срещи на класа и съща се бяхме разбирали да се видим просто ей така да не се забравим. Миналия месец имах рожден ден и тя ми писа да ми го честити, заприказвахме се за общи неща как е новия клас, как е училището и си писахме бая време - от дума на дума се разбрахме да се видим с още няколко човека, с които си бяхме по-близки от класа. Писахме си покрай тази среща, срещнахме се. Бая време прекарахме, около 6-7 часа, поговорихме си и т.н. Въпросното момиче го харесвам още от както бяхме в един клас, но някак си не можах да й кажа, след това загубихме връзка. Момичето реагира супер смее се на шегите ми, правим очен контакт, прегръщахме се като се видяхме и като се разделихме. Обаче след тая среща сме си писали за малко на следващия ден и сега не знам как да я заговоря отново, някой да даде някайви съвети? Също мисля, че добре се обличам и й направих добро първо впечатление. Обаче сега е станала още по-красива и направо не ми дава мира. До сега не съм се свалял с момичета и не знам как да подходя в този случай. Просто не знам как да започна чата и въобще каква да е следващата ми стъпка! Благодаря за отговорите предварително!![]()
Последно редактирано от Bener : 05-20-2017 на 10:55
Ето ти жестовете и техниката:
С тия жестове можеш да свалиш много жени!
Ето и техниката, която ти трябва - с нея можеш да свалиш много жени:
Покани я да излезете и да се видите някъде навън само двамата, други хора не ви трябват!
Ако не се съгласи, забравяш я и пробваш с друга! Успех!
Че ще я поканя на среща някой път е ясно, но според мен ще е странен скок от среща на класа да скоча на айде да ходим някъде само двамата. Идеята ми беше по-скоро по какъв начин да й пиша така че да не натягам и да не съм супер странен? Смисъл изчерпаха се темите за миналия клас и сега ще е някво супер странно след като сме приключили някакъв разговор преди време изведнъж да изскоча "здрасти кво правиш"... Последно съм й написал "трябва да се виждаме по-често" и тя ми каза "да трябва" и реших че вече съм й досадил и я оставих и сега не знам как да й пиша отново.
Едит: сега се сещам че тя е близка приятелка с една обща позната "Х" и ако я поканя да излезем някъде ще каже ама хайде да вземем и "Х", а няма как да й откажа или поне не знам как. По-скоро бих искал малко да си попишем да се сближим малко отново и тогава да преминавам на други стъпки, макар че не знам това до колко е правилно! Просто не знам на следващия ден след като сме си писали последно как да започна да си пиша с нея отново защото имам чувството че й досаждам. Също и като си пишем поддържаме някакъв разговор и по едно време просто спира ей така от нищо смисъл рязко спира разговора все едно повече няма за какво да се говори и след като тя спре и аз спирам да пиша защото считам че съм вече досаден и така после след тази рязка спирка не знам на следващия ден как да започна![]()
Последно редактирано от Bener : 05-20-2017 на 19:38