Че ще я поканя на среща някой път е ясно, но според мен ще е странен скок от среща на класа да скоча на айде да ходим някъде само двамата. Идеята ми беше по-скоро по какъв начин да й пиша така че да не натягам и да не съм супер странен? Смисъл изчерпаха се темите за миналия клас и сега ще е някво супер странно след като сме приключили някакъв разговор преди време изведнъж да изскоча "здрасти кво правиш"... Последно съм й написал "трябва да се виждаме по-често" и тя ми каза "да трябва" и реших че вече съм й досадил и я оставих и сега не знам как да й пиша отново.
Едит: сега се сещам че тя е близка приятелка с една обща позната "Х" и ако я поканя да излезем някъде ще каже ама хайде да вземем и "Х", а няма как да й откажа или поне не знам как. По-скоро бих искал малко да си попишем да се сближим малко отново и тогава да преминавам на други стъпки, макар че не знам това до колко е правилно! Просто не знам на следващия ден след като сме си писали последно как да започна да си пиша с нея отново защото имам чувството че й досаждам. Също и като си пишем поддържаме някакъв разговор и по едно време просто спира ей така от нищо смисъл рязко спира разговора все едно повече няма за какво да се говори и след като тя спре и аз спирам да пиша защото считам че съм вече досаден и така после след тази рязка спирка не знам на следващия ден как да започна
Последно редактирано от Bener : 05-20-2017 на 19:38