.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2269

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    То това си идва от вътре или излъчваш някаква енергия, която привлича жените като магнит или не! И аз забелязвам примерно, че някои момичета излъчват нещо и ми се струват много секси и привлекателни, а други просто нямат излъчване и не ме привличат следователно може да сме си най-много приятели с такива!
    Започваш да звучиш като някоя жена с тия приказки за "излъчване" .

Цитирай Първоначално написано от Bener Виж мнението
    Не знам нямам никакъв опит! Пишем си напоследък ама все аз започвам да пиша... все пак я питам дали досаждам и тя казва, че не съм й досаден и продължаваме да си пишем. Според вас дали е добре примерно след като спрем да пишем някой път просто да я оставя 2-3 дни да видя дали ще ме потърси и ако не ме потърси да сметна, че не е заинтересована от мен?

По начина по който ми отговаря смятам че й е приятно да чатим обаче няма как да знам... примерно като я питам някой въпрос който може да се отговори с да/не, не ми отговаря само с да/не, а винаги допълва нещо, по това считам че иска да продължи дискусията ама не знам дали правилно преценявам. И също използва доста емотиконки от типа на , което не знам как да го приемам, но и аз използвам доста.
    Следващия път като си пишете или се видите я покани да излезете заедно двамата. Бъди директен, не увъртай, не мрънкай. Ако на живо се притесняваш, пиши ѝ!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Започваш да звучиш като някоя жена с тия приказки за "излъчване" .
    А пък ти с твоите повтаряния за пари, коли и мускули звучиш като развалена плоча, а като се заоплакваш пък тогава приличаш на некой пенсионер!

Разбира се, че без среща няма как да стане! Не съм споменавал за среща само двамата, а подмятах че ще е яко да се съберем отново да се срещнем някакви хора. Предполагам както ти лаза интуицията й е подсказала, че нямам точно това предвид Дано да си прав, че имам някакъв шанс, защото до сега съм харесвал момичета, но така не ми е завъртала главата никоя до сега Не знам дали правилно постъпвам, но сега се пробвам да я опозная, тоест питам я някакви общи неща от типа на какво мисли да прави след като завърши, как е училището и т.н. Според вас добре ли правя или да спра ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си