Цитирай Първоначално написано от Bener Виж мнението
Не знам нямам никакъв опит! Пишем си напоследък ама все аз започвам да пиша... все пак я питам дали досаждам и тя казва, че не съм й досаден и продължаваме да си пишем. Според вас дали е добре примерно след като спрем да пишем някой път просто да я оставя 2-3 дни да видя дали ще ме потърси и ако не ме потърси да сметна, че не е заинтересована от мен?

По начина по който ми отговаря смятам че й е приятно да чатим обаче няма как да знам... примерно като я питам някой въпрос който може да се отговори с да/не, не ми отговаря само с да/не, а винаги допълва нещо, по това считам че иска да продължи дискусията ама не знам дали правилно преценявам. И също използва доста емотиконки от типа на , което не знам как да го приемам, но и аз използвам доста.
Не знам забелязал съм, че жените са супер пасивни и на живо и в чата или може само в България да са такива не знам, даже едно момиче да те харесва няма да се излъже да ти пише първа, винаги чака ти да и пишеш! Виж има и такива, които ми пишат, ама с тях обикновено сме си само приятели и няма шанс за нещо повече според мен! Повечето, ако ги питаш да се видите започват да овъртат и да се правят, че не са го прочели, или че нямат време и са много заети!