.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2269

Hybrid View

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Bener Виж мнението
    Не знам нямам никакъв опит! Пишем си напоследък ама все аз започвам да пиша... все пак я питам дали досаждам и тя казва, че не съм й досаден и продължаваме да си пишем. Според вас дали е добре примерно след като спрем да пишем някой път просто да я оставя 2-3 дни да видя дали ще ме потърси и ако не ме потърси да сметна, че не е заинтересована от мен?

По начина по който ми отговаря смятам че й е приятно да чатим обаче няма как да знам... примерно като я питам някой въпрос който може да се отговори с да/не, не ми отговаря само с да/не, а винаги допълва нещо, по това считам че иска да продължи дискусията ама не знам дали правилно преценявам. И също използва доста емотиконки от типа на , което не знам как да го приемам, но и аз използвам доста.
    Не знам забелязал съм, че жените са супер пасивни и на живо и в чата или може само в България да са такива не знам, даже едно момиче да те харесва няма да се излъже да ти пише първа, винаги чака ти да и пишеш! Виж има и такива, които ми пишат, ама с тях обикновено сме си само приятели и няма шанс за нещо повече според мен! Повечето, ако ги питаш да се видите започват да овъртат и да се правят, че не са го прочели, или че нямат време и са много заети!

Има нещо такова, защото подхвърлих няколко пъти, че ще е готино да се видим (дори и не казах да бъдем само двамата) и тя веднага измести темата... затова не напирам много за среща, защото вече няколко пъти подхвърлям така и измества темата, може би още не сме достатъчно близки. Затова също писах по-горе какво сме си писали, ако някой може да прецени дали има някакъв шанс да има някакъв интерес или да не й досаждам повече.

Случва ми се доста често да ми отговори на нещо с " "и повече нищо не пише и не знам какво да правя, попринцип сменям темата, но не знам колко е правилно - това може би значи, че е загубила интерес вече от чата или...? Дайте някакви предложения какво да правя в такъв случай.
    Последно редактирано от Bener : 05-23-2017 на 05:37

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Bener Виж мнението
    Има нещо такова, защото подхвърлих няколко пъти, че ще е готино да се видим (дори и не казах да бъдем само двамата) и тя веднага измести темата... затова не напирам много за среща, защото вече няколко пъти подхвърлям така и измества темата, може би още не сме достатъчно близки. Затова също писах по-горе какво сме си писали, ако някой може да прецени дали има някакъв шанс да има някакъв интерес или да не й досаждам повече.

Случва ми се доста често да ми отговори на нещо с " "и повече нищо не пише и не знам какво да правя, попринцип сменям темата, но не знам колко е правилно - това може би значи, че е загубила интерес вече от чата или...? Дайте някакви предложения какво да правя в такъв случай.
    Според мен имаш шанс и тя сменя темата, защото се притеснява да излезете само двамата, жените имат силна интуиция и обикновено усещат на къде отиват нещата и, ако се притесняват гледат да избегнат среща на саме, а понякога може и само да те тестват да видят дали се отказваш лесно и дали държиш на тях, но нека някой по-опитен се произнесе, защото и аз съм общо взето в същото положение като теб и не знам какво трябва да направя повече, без среща очи в очи и реален контакт няма как да се случи сближаване или каквото и да било! Случвало се е да се срещна с тях изненадващо и те тогава няма къде да ходят, но пък не сме били само двамата и обикновено сме били по някаква работа заети и е нямало как да стане нещо!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си