- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Момичетата повечето харесват мъже със самочувствие, пари, хубаво тяло за предпочитане и тнт, та такива смотани, без самочувствие, бедни, грозни, срамежливи, но добри и искрени хора по душа, които никога няма да предадат партньора си и са готови на всичко за него никъв шанс нямат -вече го разбрах уж нямат значение материалните неща и външният вид а се оказва обратното след време..жалко за срамежливите бедни момченца, които могат да впечатлят само със ум, уважение, любов, подкрепа и тнт...не ми се вярва просто да има жена, която да гледа вътрешната красота на мъжа, а не обвивката...
А има ли момчета, които не гледат пък външния вид? Външният вид е първото впечатление, не е казано, че обвивката е най-важна, но определено е от значение и не е само от едната страна (на жените), ами и при мъжете е така. Не става въпрос за хубаво тяло, мускули, пари, скъпи дрехи и така нататък, а за чар най-вече. Самочувствието също е от значение, но с покритие.![]()
Така е не гледай какво говорят жените, а какво вършат! Винаги казва, че външността не е важна, ама си мисли тъкмо обратното, а този тип мъже които описа и аз спадам към тях, ако притежаваш тези качества е сигурно на 99,9%, че или няма да ти обръщат внимание и ще те игнорират или ще те вкарват във френд зоната!!!
Не можеш да слагаш всичко под един знаменател. Жените могат да кажат същото и за мъжете. Тези жени които искат само пари, са същите като мъжете които искат само да те минат за бройката. Имат си цел хората! Това не ни прави еднакви!
Както е написал lil_darkness има значемие какви намерения имаш!
Но ако си набелязал някой със мазилка по лицето повече от шпакловката в хола ти и цици като шамандури кво очакваш. Скоро гледах Карбовски и интервюто му с една от набедените за красавици, която имала мечта да отиде на екзотичен остров и отишла на Тасос, но не и харесало щото имало много гърци. Ама все пак си сбъднала мезчтата де! Та въпеосния тип жени нямат мозък и въпреки това има мъже който ги спонсорират и отглеждат щото те не могат да се уморяват от работа и домакински задължения. Пак повтарям не всички сме такива! Има и свестни момичета, с тази разлика че ако в кафенето влезе тази с разголено деколте, кожени гащи и спусната дълга коса ( изкуствено удължена) което е много гнусно според мен, няма как да ме убедиш че няма да я огледаш! Но ако влез момиче с дънки, поло блуза и вързана на опашка коса шанса да ти привлече вниманието е в пъти по-нисък! Та как тази с полото дори и да те хареса може да те накара да я забележиш?
Последно редактирано от elia_666 : 03-01-2019 на 06:33
I will be always watching you!!!
Пари се изкарват. И ние жените можем да работим и да се издържаме.
Не всички робуваме на идеята, мъжът е длъжен да ме издържа. Представи си има и такива които от малки ги учат да не засвисят от никого и от мъжете за да им плащат сметките ! Те не търсят пари, а чувства, емоции, топлина и т.н. Пари те си вадят и сами. За тях какво ще кажеш? Те са свикнали сами да се справят и са твърде висока летва от което мъжете се плащат. И пак предпочитат лигавите кифли без мозък, щото им хвърляй един парцал и се разцепване!
I will be always watching you!!!