Здравейте, пиша тук, защото не ми позволява да направя нова тема по някаква причина. Имам нужда от мнения по един въпрос. Първо да отбележа, че не съм тийн от близо 7 години. Става въпрос за момиче
на моите години. Познаваме се от близо 3 години, но преди една започна всичко така да го кажа. Срещнахме се случайно и почнахме да комуникираме и доста бързо намерихме общата приказка, интереси и
т.н. Започнах да усещам, че хлътвам(а принципно много рядко ми се случва, много трудно мога да комуникирам с хората, ако не ги харесвам). Проблемите са, че я срещнах малко след нейна тежка раздяла и че
живее в чужбина(засега). Разказвала ми е за бившия си приятел и са разделени по негово желание без особено добър довод, което оставя у нея мнозина въпроси. Пишехме си всеки ден в продължение на няколко месеца,
миналото лято си беше тук за месец. Тогава магията се увеличи, имахме доста добри изживявания и общо взето нещата потръгнаха и така да се каже, бяхме заедно. После тя си замина и преди известно време(есента на
миналата година) започна да се държи отчуждено и студено, да прави проблем от всяко нещо и да ме напада по всякакви начини. После ми сподели, че все още не е преодоляла старата си връзка, че сънува кошмари и
не може да спи, че има паразитни мисли за него и т.н. Взе решението да се разделим, защото смята, че е нередно да сме по този начин и тя да мисли разни мисли за други лица. После комуникацията ни поумря, по празниците
се върна и пак започнхме да се виждаме, сподели ми доста подробно че не е в състояние за връзки, обаче аз виждах, че ме гледа по особен начин(не по начин, по който не ѝ пука за мен). Пак закрепихме нещата и дорпеди няколко
дена всичко беше наред и си комуникирахме постоянно от добро утро до лека нощ. Сега бившия ѝ започнал да ѝ пише и ѝ разказал, как съжалявал, как нямало човек който да го разбира така както тя него,
как съжалявал и му липсвала и някви такива неща. И в момента отново е някаква матираща ситуация. В момента тя е още по-объркана, раздвоена, когато я попитам нещо отговорът обикновено е не знам, независимо дали е
за мен насочен или за бившия ѝ. Какво мислите по въпроса, предполагам е ненужно да казвам колко много съм хлътнал по нея, иначе изобщо нямаше да се мъча с подобна ситуация, ако е имало някой в живота ми, който да съм виждал
в него бъдещето си, то това е тя, това е човекът, който бих искал да имам до себе си.