Както от заглавието виждате имам проблем и по точно с МОМИЧЕ.
Описание: Аз съм момче на 14г. ,висок съм 173см имам, добри оценки, телосложението ми не е добро но не е като да се търкалям а и повечето хора не ме мислят за грозен а и аз самият не се смятъм за такъв такаче бих казъл че в лице съм хубав.
Нека се върнем на проблема.Харесвам момиче на моите години което си има гадже а той (гаджето и) е на 16.Доколкото съм запознат те са заедно от някъде 5-6 месеца и малко ме е срам да го кажа(напиша :Д) но и двамата сме девствени.
Всъщност и аз незнам дали я хар. но предполагам че е така понеже понякога погледа ми не се отделя от нея и когато не ми обръща внимание ми е тъпо.А пък понякога като си пише с гаджето си ми е някси ревниво,неприятно и тн. затова можеби като си пише с него се закачам и се правя че надничам за да ми обърне внимание.Идвамата ходим на народни танци и се прибираме заедно вечер но тя постоянно е на телефона си и ми е трудно да завържа какъвто и да е разговор.
Единствената близост от нейна страна е че ми споделя неща които не споделя на всеки което пък може да значи че съм навлязъл в FRIEND зоната ако мога да се изразя така.
Смятъм да спра до тук с подробностите а другите неща смятам да ги доразкажа стига темата ми да се развие.МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
Това е от тема която аз направих и се надявам да се популяризира