.
Резултати от 1 до 25 от общо 2269

Threaded View

Прав си за "стената от текст" - надявам се, че сега ще се чете по-лесно.

Поразрових се малко из коментарите, за да разбера твоето мнение по въпроса, и попаднах на няколко, които ме карат да си мисля, че съм писала само, за съжаление, за една малка част от момичетата - и по-точно тази, в която съм и аз.

По твоето мнение пък разбирам, че явно си общувал повече с една друга част - и по-точно тази, интересуваща се от парите (или иначе казано - за материалното, за което говоря).

Цитирай Първоначално написано от Swiftiee Виж мнението
    Характера е важен.. Външността и най-вече портфейла / В днешно време /
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Най-накрая някой да каже истината !
    Само да те поправя - "във всяко време" (след изобретяването на парите) !
    Искам да ти кажа, че не всички са като тези, които познаваш. Ако искаш нещо различно, просто трябва да почакаш повече. Това, което търсиш, зависи от теб самия. На някои не им пречи особено да си харчат парите и да си губят времето с някоя красавица (поне според тях), която ги използва за касичка, само и само да си имат "приятелка". Толкова търсят, толкова намират.

Иначе съветите ти за разни ситуации са доста точни.

Това, че моите съвети са малоумни - и аз съм го писала. Всеки може да се досети за тях. Но това е, което може да се обобщи. (За себе си мога да кажа, че това, което бях писала, е вярно.) Оттам нататък - всеки е различен и търси нещо различно.
    Последно редактирано от lili88 : 08-21-2018 на 09:22

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си