Цитирай Първоначално написано от Yavor Yotov Виж мнението
Здравейте.
Имам въпрос свързани с приятелката ми....
История стара колкото света! Дано да греша, но вашата няма да я бъде. В момента сте влюбени и това ви крепи заедно въпреки скандалите. Но предполагам, че имате поне още 2-3 години следване, което ще е причината това положение във връзката ви да продължи. Смея да твърдя, че любовта трае 3 години. Но този най-силен период в отношенията ви ще се изчерпи в скандали и разпри. След време ще ви е по-добре да когато другият го няма и не се виждате. Това ще стане неусетно и накрая ще се разделите. Ако останете заедно, след третата година нещата вече няма да са така силни и ще поддържате въпросната връзка, само защото вие страх да предприемете нещо, което ще доведе до промяна в живота ви. Но ще го направите. Аз имах такава връзка, а дори не бяхме в различни държави - само в различни градове. Всеки ден се чувахме и се виждахме всяка седмица. После стана на всеки две седмици, след това на месец. Мога да кажа и повече, но само лично. Няма да обяснявам за личния си живот пред всеки.

Принципно, ако една жена си каже, че ще е вярна, то тя няма да направи нищо, ако ще и принцове да я свалят. Но от друга страна това, че не ти е дала повод да ревнуваш не е критерий. До преди два месеца имах връзка с момиче, което никога не беше давала на приятелят си повод да ревнува. Не искаш да знаеш какво сме правили и какво сме си говорили. Поколенията след 1990 г. са много лесни в изневярата. За вас сексът с непознат и това да си свалите гащите пред един днес, а пред друг утре е като да си измиеш зъбите. Не искам да съм на твое място. Но все пак ти трябва да си зададеш следните въпроси:

Какво искаш от тази ваша връзка? Ще се върнеш ли в БГ когато завършиш или ще останеш да работиш навън (в което съм убеден)? Какво иска тя от живота и какво ще прави след завършването си?

Ако отговориш обективно на тези въпроси съм сигурен, че ще си наясно какво да правиш.