- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Като начало "гадже" и "свалям моиче" са ми страшно противни. Затова няма да ги използвам а на тяхно място - приятелка и харесвам се на момичето.
Ще започна с външния вид. Можете да чуете много мнения и всяко едно ще е правилно донякъде. Защо донякъде? Защото едни казват че външния вид не е важен изобщо, а други че е от първостепенно значение. Външния вид наистина е важен, защото създава определено впечатление за теб, още преди да са говорили с теб. Много труднп можеш да промениш първото впечатление за себе си през първата среща с някого. Това е защото човешкото общуване е около 2/3 невербално а именно чрез жестове и поведение. Облеклото ти субкомуникира вместо теб. За добро или лошо - през цялото време.
Как да оставим добро първо впечатление? Като начало трябва да сме облечени с чисти дрехи, които не миришат лошо. Не е задължително и да ухаят на омекотител. Дрехите трябва да са ти по мярка и да се чувстваш удобно в тях, това е основното правло. Например едни развлачени дънки, или суичър в който можете да се поберете ти и барт + кучето не е подходяща комбинация. Крещящите цветове също. Избирай дрехи в една гама или близки по цвят. Добра комбинация е бежаво + жълто; светло съньо + дънки; червена блуза и бежави панталони. Друг вариант е контрастни цветове. Например: тъмносива блуза и сини дънки, светлооранжава ризка и тъмни панталони. Схванахте идеята, нали?
Ходи изправен и със самочувствие. Радвай се че си на това място и с това момиче и го показвай.
Важна подробност е и тембърът, с който говориш. Прекалено пискливият глас не е сред любимите на жените. Не е нужно и да грачиш като мечок-махмурлия разбира се Постарай се гласа ти да има дълбочина. Друго важно условие за да отвориш врата по пътя към сърцето на една жена е какво излъчваш с гласа си. Когато си на среща обаче - гласа ти се вкочанява, започваш да заекваш, да изпускаш думи букви... абе личи че се притесняваш от километри. Затова - постарай се да не мислиш за това че си с момиче на среща. Представи си че си обясняваш на малкото ти братче как са изчезнали динозаврите. Придай малко академичност в гласа си.
Никой не обича сухарите. Затова - използвай чувството си за хумор. Пускай майтапи, но умерено. Не си отишъл да правиш цирк на момичето. Няма нищо лошо да я бъзикаш отвреме на време. Това не е признак на селяндурщина, а напротив. Момичетата обичат да чуват леки шеги, обичат да знаят че ти гледаш по различен начин на света. Например -
ти си толкова прекрасна и изглеждаш толкова добре. Как ми се иска да не бях гей...
Това го казваш с широка усмивка и майтапчийски акцент. Или друго:
Хей, знаеш ли че прическата ти/очите ти/усмивката ти/изражението ти/зъбите ти ми напомнят на Бъгс Бъни/Прасчо/Моджо Джоджо/Барни....
Тук идеята е да хвнаеш нещо което изглежда добре в момичето и да го сравниш с някой анимационен герой/комедиен герой/смешно явление/забавна случка. Отново с шега в гласа, и никаква нотка на сериозност.
До тук с приготовленията. Сега по същество: Как аджеба да се харесам на девойката и в края на срещата тя да очаква моята целувка/прегръдка и всичко каквото следва?
Като начало ти трябва да излезеш от общия знаменател под който почти всяко момиче поставя другите момчета. А именно натегачите. Не си първия, който иска да излезе с девойката, целта ти е да си последния за неизвестен период от време. Репликата "айде на кафе" е повече от изтъркана. Почти всеки предлага с тази реплика, дали защото го мързи да измисли нещо по оригинално или просто защото не може. Затова директната покана не е удачна. Тя те слага веднага в графата на бройкаджиите. По уместно ще е да кажеш нещо от сорта: "Знам едно кафе където правят страхотен шейк/чай/мокачино/кафе/топъл шоколад/сладолед хайде да идем там да го опиташ и да си полафим." Или "Днес ще има изложба на картини/камъни/бижута/реликви, нека идем да ги разгледаме." Идеята е да не посочваш директно целта на излизането ви. От там нататък всичко е в твоите ръце.
Нещо което ще ти помогне е преплитането на теми. Например - "Знаеш ли онзи ден с Митко ходихме на концерта на Металика. Беше супер яко, металика ми е една от любимите групи. А Митко пък видя един негов стар съученик, та отидохме в "Бай Гроздан" да се видим. Аз се запознах с него, страшно забавен човек, прилича малко на Майкъл Джордан и Бил Клинтън едновременно. Да се върна към концерта - около 3 часа класика и добро настроение. Съученика се казваше Янко, веселяк и половина, преди няколко дена се върнал от Африка. Спомням си че аз исках като малък да отида там, защото ми е интересно да науча за зулусите и техните обичаи. А искам да видя и слон. Което ми напомня че майка ми има колие от слонова кост....." И така можеш да скачаш от тема на тема колкото си искаш. добре де, сега си мислиш сигурно - "девойката като ме слуша, няма ли да си каже че съм някакъв хахо, и че няма връзка, почвам от металика и стигам до слоновете?" Не приятелю, девойката изобщо не те слуша какво говориш. Девойката анализира как говориш и начина по който се държиш по това време. Понякога съзнателно, понякога несъзнателно. Затова е много важно да не играете на мълчанка. Ако един мъж не може да говори и да поддържа разговор той автоматично се класира като - скучен и непривлекателен. Жените обръщат основно внимание на гласа, начина на говорене и жестовете на мъжете.
Тук целта ти е да излезеш от категорията бройкар/поредния/натегач/скучен/лузър. Разкзвай забавни истории за себе си, за живота ти, пускай майтапи усмихвай се. Основно оръжие срещу което жените са безсилни е хуморът. С него можеш да постигнеш много повече отколкото с хиляди думи. Тук няма особени правила какво трябва да казваш. Има някои теми и неща които е добре да избягваш. А именно дебелашките шеги, черния хумор, вицовете за блондинки/брюнетки/червенокоси ако момичето срещу теб е такова. Селските подмятания от типа "ша та клатя като гладен циганин зряла джанка" са забранени също.
Думите служат за да разбият стените, които момичетата имат срещу момчетата, когато отиват на срещи, и в частност срещу теб. Действията ти обаче те класират напред по количеството симпатия, което момичето ще изпитва към теб. Докато говориш използвай езика на жестовете. След като видиш че момичето е отпуснато и спокойно в компанията ти, можеш да преминеш на по горно ниво. Докато говориш, премести се до нея и започни да говориш до нея. Ако не реагира негативно и не се дръпне значи до тук си успял. Ако ли не - търси грешката някъде в себе си. Гледай я в очите и отвличай вниманието и от ръцете ти. Сложи ръка на коляното и/рамото и/върху нейната ръка и отново виж как ще реагира. Не би трябвало да е негативно. Докато говориш просто я гушни и започни да разправяш за звездите примерно, или за някаква твоя тайна, или за зодиите. Просто тема която предразполага към по близък контакт. Не се налагай и не се стряскай ако се дръпне. Спри докъдето си и продължи да говориш. Изчакай малко и опитай пак. Няма да ти казвам кога можеш да я целунеш - сам ще усетиш кога назрява момента. Нещото което можеш да направиш за да направиш момента още по запомнящ се - замълчи за няколко секунди след което просто тръгни с глава към нея. Важно - не питай "може ли да те целуна", "искаш ли да те целуна" и подобни. Освен че извеждаш момичето от романтичното настроение, какво според теб трябва да отговори тя? Ако искаш да я целунеш - просто го направи. Смело и решително, не се колебай, момичето го усеща.
Като обобщение - бъди различен. Не бъди нахален, не бъди страхлив. Много е важно и самочувствието ти. Всички неща които написах няма да ти вършат работа ако се имаш за смотльо, ако тръгваш с нагласата че ще те отрежат, че няма да се справиш, че това което искаш да направиш е нередно. Ако нямаш вяра в себе си - загубен си.
Има много да се пише по тази тема. Това са доста основни неща. Задавайте въпроси, питайте каквото не ви е ясно, ще ви отговоря изчерпателно, а и ще допълвам темата.
Правя темата важна.
slun4ice
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Тук ще отговарям на по важните въпроси. Темата ще се води от мен и MyNameIsImmortal.
*
Принципно за първа среща 5 часа са много. Но това не е болка за умиране. Какво се случи на тази първа среща? Ти имаше ли физически контакт с нея?(прегръдка, държане за ръка, целувка)Първоначално написано от dimitar_ak
Инициаторът се подразбира че си ти. в редки случаи момичето ще ти се обади. Затова 2-3 дена като минат звъниш на девойката и:
Ако звъннеш повече от един път за да я поканиш ще станеш досадник. Възможно е точно в момента, в който и звъниш тя да не може да ти вдигне, затова не си мисли глупости. Ако има интерес девойката ще ти звънне когато е свободна. Ако тя не ти се обади - звънни 5 дена след като си звънял и когато си почти/сигурен че тя е свободна. Ако и тогава не вдигне - ясна работата.Първоначално написано от valdesbg
*
Dr. Gregory House
Не прочетох внимателно темата защото нещата са ми ясни, но това не пречи да започна с въпросите. Вече минаха 2 срещи. На едната ни запознаха и беше просто случайно съвпадение, че сме на едно място заедно. Изпратих я и толкова. На 8 март обаче се видяхме само 2-та и си беше истинска първа среща. Дотук добре. Приятно изкарани 5 часа и първи емоции. А сега на къде? Кой трябва да е инициатора на следващата среща? Колко скоро след това се приема за досаждане. Последната ми връзка започна като чист флирт. 2-3 срещи и легло. Сега не искам така.
Принципно за първа среща 5 часа са много. Но това не е болка за умиране. Какво се случи на тази първа среща? Ти имаше ли физически контакт с нея?(прегръдка, държане за ръка, целувка)Първоначално написано от dimitar_ak
Инициаторът се подразбира че си ти. в редки случаи момичето ще ти се обади. Затова 2-3 дена като минат звъниш на девойката и:
Ако звъннеш повече от един път за да я поканиш ще станеш досадник. Възможно е точно в момента, в който и звъниш тя да не може да ти вдигне, затова не си мисли глупости. Ако има интерес девойката ще ти звънне когато е свободна. Ако тя не ти се обади - звънни 5 дена след като си звънял и когато си почти/сигурен че тя е свободна. Ако и тогава не вдигне - ясна работата.Първоначално написано от valdesbg
Dr. Gregory House
Срещата мина с дълго кафе и разговор за много неща. Включително и места които бихме посетили на следваща среща. Стана дума за караоке. Стори ми се прекалено стегната обстановката и предложих боулинг. Там вече имаше и неволните жестове докато обяснявах как се играе. Изпратих я до вкъщи и това е. Чух я на следващия ден за да видя как е ръката й която контузи при боулинга. Тя на следващия ден върна обаждането, но каза че тази седмица няма никаква възможност да се видим. Обаче хареса идеята ми да я уча да шофира. Сега на ход съм аз.
големи капацитети л исе пишете?
Митак - обади се следващата седмица и я покани някъде тогава.
куро - хич даже. Пиша си името и се подписвам само на важни документи
Dr. Gregory House
Не. Затова моля да ме осветлишПървоначално написано от kypo
а, аз ще ви осветлявам аз нищо не разбирам от тия момичета, тва не са хора
Шапка свалям на Автора.Браво на темата,дано някои модератор да се трогне и да я направи Важна тема,тая тема е 100 процента учител за новаците къде питат , как да сваля момиче/момче,Всичко е описано от-до.
Сетих се да допълня нещо, което не е маловажно. На 8-ми Март се срещнах с момичето след като тя беше на разходка с приятелка. Съвета ми е, ако знаете че дамата ви ще е с приятелка, не върви да носите цвете само за вашата дама. Особено както беше 8-ми Март. Може букета на желаната дама да е по-хубав, но проявете внимание и към приятелката.
Браво за темата, пич!
От тук май ми идват всичките проблеми...Първоначално написано от valdesbg
Едно голямо евала на автора
Get what you can and never get back
Az sum momiche...i kazvam che naistina avtora e napulno PRAV!
пролетта заминавам при момичето, което харесвам... мисля да си изкарам забавно, но тя ще е с цялата тайфа, защото се предполага да ме веселят... обещали са ми... въпроса ми се състои в това как да направя така, че да сме само двамата, за да действам.. да я поканя - не става, едва ли ше се навие да излезе на разходка в парка с някакъв идиот... тя по някакъв начин ми подсказа, че ме харесва и това донякъде ме накара да се реша да си кажа всичко... да я поканя на кафе - не става, много банално звучи (както е написано и нагоре)... нямам никаква идея...
Браво на автора.Едно хубаво мнение и е напълно вярно
Това е много важен въпрос. Наглед е сложно, но напрактика не толкова. Преди да ти отговоря искам да те попитам няколко неща - виждал ли си момичето на живо преди? Колко време ще останеш там, и къде имате намерение да се разхождате? Имаш малко да поработиш върху нагласата ти, но за това в следващия ми пост, когато ми отговориш на въпорсите. И нека уточня едно нещо - няма нищо лошо да поканиш момичето на кафе. Ако искаш покани я да правите хартиени лодки до езерото, или каквото ти хрумне още. Въпроса е да не казваш/показваш че целта е именно момичето. Отстрани трябва да изглежда, че ти излизаш някъде и каниш момичето с теб за компания.Първоначално написано от Tempest
Доста скоро ще има и обяснения на наглед невъзможна ситуация - как да се харесаме на непознато момиче от улицата.
Dr. Gregory House
с риск да понеса присмешен удар (не че много ми пука де), отговарям - преди не съм я виждал на живо... там ще съм около седмица... лятото съм там задължително, така че има някакво бъдеще града е Видин и нямам представа къде искат да ме водят... имам само едно обещание, че ще посетим мола (многократно)... защото Мърфи се намеси, тя живее на другия край на града... това не е проблем, аз обичам да се разхождам из Видин... лошото ще е ако довтаса с приятелката си... щото е кофти така... отговорих малко разбъркано, но се надявам да си ме разбрал... благодаря за помощта все пак
не следвам някакъв "план-график", както каза ти... просто насоки за начинаещия
мяу - никой не говори за перфектност. Такова нещо няма, никога не съм го преподавал. План график също няма - това са просто насоки за по добро поведение и държание. Щото маса момчета се спичат като тиквени семки на слънце и резултата е плачевен.
Темпест, утре мой човек ще ти отговоря.
Dr. Gregory House
Пич всичко което си го написал си е доста вярно НО вие които четете не мислете че като направите всичко което е написано по горе ще ви върже искам само да спомена че неможете да сваляте някоя много красива девойка ако и вие не сте красиви , за всеки човек си има влак , ако не сте от наи симпатичните , то би трябвало да си търсите не толкова симпатична приятелка това е АААА може и да сте грозни но трябва да са ви претапкани джобовете с Стефан Стамболовки
Кроасанчо, една жена се сваля с действия. Не е задължително да си Ален Делон, достатъчно е да изглеждаш поддържан.
Dr. Gregory House
Аз да кажа едно нещо което ми каза един познат навъртре в нещата
Момичетата търсят момчета с изваяни тела смисал такива които тренират, с хубави тела мускули и т.н.
Има два типа момичета такива които си признават че търсят това и такива които неси признават, но искат да имат такова гадже.
Друга час от тези момичета пък ги интересуват материалните неща пари коли къщи и т.н .
И остава една мн малка част от Нормални момичета за които няма значение материалното а също така и нее от голямо значение как изглежда ,външния вид и няма значение за тях дали ще е мускулест или не .Но такива момичета почти неостанаха всички са привлечени от това което блести)
Както беше казала една русокоска от Биг Брадар
"На всякаде кадето блести нещо , аз съм там "
Такаче тия описани неща горе са малко по остарели или са за някоя друга страна извън БГ , неказвам че е невъзможно но е малко вероятно.
Ам, и те са стигнали до подобни изводи. Проблем?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Dr. Gregory House