- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Повечето неща са глупости , казвам го от женска гледна точка . Какво ме интересува какъв му бил тембъра на гласа - нека си говори нормално . Защо да го харесвам такъв какъвто не е . Какво значение има какво е облякъл? Искам да се облече както той си иска, а не според някакви напътствия . Ако го харесвам , ще го харесвам така както си се облича. На мен ми се струва доста сладко и мило , когато видя, че момчето до мен се притеснява от някои дребни неща. Като например се притеснява да ми каже в прав текст какво изпитва към мен и започне да ме гледа едно невинно . Съгласна съм , че не трябва на срещата да се мълчи , но не съм съгласна , че трябва да се скача от тема на тема . В крайна сметка аз ще слушам какво ми говори и накрая може и да не разбера замисъла на това, което се опитва да каже . Ще си кажа, че просто ми говори празни приказки.Не приемам , че като звънеш на едно момиче повече от веднъж ставаш досадник .Е ако започне да звъни през 1 час да , но ако ми звънне 2 - 3 пъти за 4 - 5 дена ще видя че има желание да излиза с мен .Общо взето няма правила за това как да се харесаш на едно момиче . За всеки е индивидуално , защото всеки човек е различен и харесва различни неща . Аз например искам да е такъв какъвто е . Дали притеснителен , дали с писклив глас , дали облечен с розова блуза и червени панталони не е важно .Ако искам да изляза с него , значи го харесвам такъв какъвто е .
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...