Цитирай Първоначално написано от Tempest
с риск да понеса присмешен удар (не че много ми пука де), отговарям - преди не съм я виждал на живо... там ще съм около седмица... лятото съм там задължително, така че има някакво бъдеще града е Видин и нямам представа къде искат да ме водят... имам само едно обещание, че ще посетим мола (многократно)... защото Мърфи се намеси, тя живее на другия край на града... това не е проблем, аз обичам да се разхождам из Видин... лошото ще е ако довтаса с приятелката си... щото е кофти така... отговорих малко разбъркано, но се надявам да си ме разбрал... благодаря за помощта все пак
Еми тогава запаси се с доста увереност и сигурност, щото първото впечатление е много важно. Ако се покажеш като мишок в началото - после няма начин да стане. Еми като се видите в групата - опознай хората около нея, приятелите и, абе изобщо хората в групата. След което предполагам ще имате приказка с нея заприказваш я, и привличай вниманието и. Дали чрез жестове, дали чрез разкази, покажи че ти си различен от другите момчета с които тя се е срещала

Ако искаш да осатнете сами - ми намираш магазин/сладоледаджийница/кафе/сергия/фонтан/дърво или каквото и да било друго, и и казваш примерно "Айде да идем да го разгледаме" или "Аз ще ви я открадна за малко, отиваме за сладолед" просто нещо от тоя сорт. Тя би трябвало да се съгласи, ако ти си се показал готин. Ако не си, ако ти е липсвала увереност, ако не си бил сигурен в себе си - тя ще го усети, и най-вероятно няма да се съгласи.

След което среща само двамата ще е просто продължение на малката ви разходка

И да, момичетата усещат когато имаш чувства към тях. Усещат и когато нямаш. За добро или лошо

Ако имаш още въпроси - ЛС.