Господин енциклопедия, още колко поста трябва да изсе*ереш в темата за да останеш доволен? Осъзнаваш ли че си единствения плужек, който бълва глупости във всички възможни теми? Нито един път не те видях да кажеш нещо полезно, от къде ти идва самочувствието не знам. Замисли се ако обичаш, че не хората бъркат а ти имаш страхотно изкривени разбирания в малкия ти измислен свят.

Чудя се Мария, Андреа и другите певачки за чий трибуквеник ги споменаваш? Изобщо къде е връзката им с темата? А ако това са някакви идеали за жени или там не знам как си ги водиш в измисления ти свят, просто си ги запази за себе си. И ако се познавам с тях, какво правим? Ако си пия кафето с Мария, а с Андреа ходя на фитнес какво става с доводите ти? Ако Камелия ми е лична приятелка, а Преслава е братовчедка на позната, какво правиш? Увисваш, правилно.

Най-учтиво ще те помоля да не осираш повече темата ми. Има безброй други където да си пускаш творенията и да се заяждаш с мен, Данчо, Митко, куро и който искаш още.

И още нещо - както аз не правя изказвания за твоя личен живот, така и ти се въздържай от подобни за моя. Проблема ти е доста сериозен, но няма да влизам в подробности.