Цитирай Първоначално написано от valdesbg
Господин енциклопедия, още колко поста трябва да изсе*ереш в темата за да останеш доволен? Осъзнаваш ли че си единствения плужек, който бълва глупости във всички възможни теми? Нито един път не те видях да кажеш нещо полезно, от къде ти идва самочувствието не знам. Замисли се ако обичаш, че не хората бъркат а ти имаш страхотно изкривени разбирания в малкия ти измислен свят.

Чудя се Мария, Андреа и другите певачки за чий трибуквеник ги споменаваш? Изобщо къде е връзката им с темата? А ако това са някакви идеали за жени или там не знам как си ги водиш в измисления ти свят, просто си ги запази за себе си. И ако се познавам с тях, какво правим? Ако си пия кафето с Мария, а с Андреа ходя на фитнес какво става с доводите ти? Ако Камелия ми е лична приятелка, а Преслава е братовчедка на позната, какво правиш? Увисваш, правилно.

Най-учтиво ще те помоля да не осираш повече темата ми. Има безброй други където да си пускаш творенията и да се заяждаш с мен, Данчо, Митко, куро и който искаш още.

И още нещо - както аз не правя изказвания за твоя личен живот, така и ти се въздържай от подобни за моя. Проблема ти е доста сериозен, но няма да влизам в подробности.
Нямам претенции да съм енциклопедия, просто съм много по-запознат от теб и от масата умници подвизаващи се във форума... Плужек точно на мен не можеш да кажеш / ако тръгна да се обосновавам за това ще се объркаш прекалено много /. Самочувствието ми си има причини... като нито една от тях не е 200-те ми мнения
Ако баба ти се казва Мария и си пиеш кафето с нея, а си виждал веднъж Андреа във фитнеса супер... радвам се за теб. Тея братовчедки на познати на един дето го бях виждал на морето са малко недостоверни чаткаш ли ... Камелия не я знам коя е, но предполагам, че и тя е от тяхната компания Споменах ги защото са красиви / може и изкуствено НО КРАСИВИ! / и щом си такъв голям сваляч да се опиташ да ги накараш да те харесат със смотания си метод, за да видиш колко е фушлив...

Явно приемаш нещата прекалено лично... Просто ми е смешно неразбиращи хора да дават съвети... Най-учтиво ще те помоля да си гледаш работата... виждаш че не можеш да ме обориш с жалките си твърдения и насираш гащетата... сега ще помолиш някой мод да ме изтрие от малоумната ти тема...

Ако искаш прави изказвания и за ивицата газа, можеш ли да се досетиш през къде ми е ?!? Да си чувал някога за свобода на словото??? Казах единствено, че на много хора им липсва секс и това се отразява в изкривяване на начина на възприемане на околния свят... като се причисляваш сам към тази група или някои други от споменатите от мен групи хора, това си е твой проблем...

Мойте проблеми са доста далеч от това за което си мислиш... но не съм галфон, който плаче колко е преживял и колко му е било трудно...