Нали темата е за това? Да дискутираме и тъй като аз подлагам под съмнение твойте думи и ти не можеш да ги защитиш и веднага почваш да ревеш... И за какъв труд ми говориш??? Ако се натоварваш умствено докъто мислиш комбинации за цветове, тогава какъв извод да си направя за теб??? Егото ми върви рамо до рамо с мен

Темпест... на теб представата ти за нормално, ако е да си хванеш приятелка по интернет от другия край на България и да не си я виждал до сега... явно моя свят е измислен
Но такава е представата на категорията хора компютърни мишки... и явно аз като не се вписвам в нея и веднага бързате да ме оплюете, ЗАЩО??? То вие и за гравитацията може да имате друго мнение... кажи на учителя ти по физика, че имаш друго мнение и да те остави... нима трябва да ти противоречи на всяка казана от теб дума??? Радвам се, че ви тласкам към деградация... както е казал един умен човек " Трябва да има и тъпи хора в тази държава, иначе ще е прекалено трудно на нас умните да ги контролираме"
А ти някога правил ли си секс за да знаеш дали е в основата на всичко ? / очаквам да ми отговориш на това без да си кривиш душата /

Послепис. Поне моя свят не се казва тийнпроблем.нет