Цитирай Първоначално написано от Tempest
не, не съм правил секс, и кво?
с теб приключих

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
секс маняците, с изкривена представа за същността ( т.е. mitkom89 ) да си пуснат тема в раздел Секс, където да дават съвети как да изчукаш някоя за едното ебaне..
Нали точно против такъв тип теми се боря / в момента /... Такава тема не може да се направи обективна... Какво да им обяснявам на хората, когато те трябва се покажат какви са, за да ги харесат, а не да обясняват кой видяли оня ден... не си недорасъл, просто си сбъркан...
Никъде не съм казал, че като правите секс ще ви се променят начините на мислене, просто не можете да говорите за нещо, което незнаете какво е и как се прави... все едно аз да обяснявам на някой да прави крем брюле... с какво е полезна темата точно пък на неопитните? Да се изложат пред някоя мацка с приказки за Африка...
А ти все още явно си в тая драма... нали щеше да се държиш мъжки баси човека дето си... как да не ти кажа, че си женчо като си такъв! Не съм казвал, че не губи нищо, а че губи един параноичен и манипулативен женчо, който се вживява прекалено много и в най-дребните неща.

И не се вживявай толкова с думи за майка ми... излизаш от образа си на добър форумец