Важна подробност е и тембърът, с който говориш. Прекалено пискливият глас не е сред любимите на жените. Не е нужно и да грачиш като мечок-махмурлия разбира се

Постарай се гласа ти да има дълбочина. Друго важно условие за да отвориш врата по пътя към сърцето на една жена е какво излъчваш с гласа си. Когато си на среща обаче - гласа ти се вкочанява, започваш да заекваш, да изпускаш думи букви... абе личи че се притесняваш от километри. Затова - постарай се да не мислиш за това че си с момиче на среща. Представи си че си обясняваш на малкото ти братче как са изчезнали динозаврите.
Придай малко академичност в гласа си.
По уместно ще е да кажеш нещо от сорта: "
Знам едно кафе където правят страхотен шейк/чай/мокачино/кафе/топъл шоколад/сладолед хайде да идем там да го опиташ и да си полафим."
Нещо което ще ти помогне е преплитането на теми. Например - "
Знаеш ли онзи ден с Митко ходихме на концерта на Металика. Беше супер яко, металика ми е една от любимите групи. А Митко пък видя един негов стар съученик, та отидохме в "Бай Гроздан" да се видим. Аз се запознах с него, страшно забавен човек, прилича малко на Майкъл Джордан и Бил Клинтън едновременно. Да се върна към концерта - около 3 часа класика и добро настроение. Съученика се казваше Янко, веселяк и половина, преди няколко дена се върнал от Африка. Спомням си че аз исках като малък да отида там, защото ми е интересно да науча за зулусите и техните обичаи. А искам да видя и слон. Което ми напомня че майка ми има колие от слонова кост....." ....
Не приятелю, девойката изобщо не те слуша какво говориш.
Докато говориш, премести се до нея и започни да говориш до нея. Ако не реагира негативно и не се дръпне значи до тук си успял. Ако ли не - търси грешката някъде в себе си. Гледай я в очите и отвличай вниманието и от ръцете ти.
Сложи ръка на коляното и/рамото и/върху нейната ръка и отново виж как ще реагира. Не би трябвало да е негативно.
Докато говориш просто я гушни
...
Като обобщение - бъди различен. Не бъди нахален, не бъди страхлив. Много е важно и самочувствието ти.
Всички неща които написах няма да ти вършат работа ако се имаш за смотльо, ако тръгваш с нагласата че ще те отрежат, че няма да се справиш, че това което искаш да направиш е нередно. Ако нямаш вяра в себе си - загубен си.