Благодаря на хората, които са изразили подкрепа по някакъв начин.
митко89 или какъвто ти е ника: да си чувал за научен труд? Защо по дяволите си мислиш че работата на полето е единствения труд който съществува? Страшно съм очаровам от наглото ти поведение, и абсолютно безпочвените ти критики и нападки. Като начало - чалга-певачките са ти идола за красота. Съжалявам че не са и моя. Отделно - само Мария и Андреа ли са красивите жени в българия? Ако смяташ темата за излишна, ползвай търсачката и виж колко хиляди теми има с проблема "какво да парвя на първа/втора/трета/десета среща" "как да покажа че харесвам момичето" и темподобни. Просто при следващаат такава ще ги препращам към теб. Надявам се да не си толкова учтиш колкото с мен. Отделно..."бъдете себе си", ми ако си загубеняк бъди загубеняк на срещата. И после реви по форуми какво и как. Нали цялата идея е да предложиш път за промяна, или няколко и всеки ще си реши по кой да тръгне. Нито те карам да ми спазваш съветоите, нито искам да си ги окачваш над леглото. Замисли се малко. Благодаря и че ми оспами темата, надявам се вече да можеш да спиш спокойно. Знаеш ли аз на теб нищо няма да доказвам, нито съм длъжен нито имам желание. От километри личи че имаш проблем и той е заложен много по дъбоко отколкото си мислиш. Иди при специалист, последните няколко реда са сериозни. Ще поговоря с хората, отговорни за спама и офтопиците. В темата има наистина много.
Към всички които смятат че съветите ми са грешни - моля оставете един сбит пост в който да кажете защо смятате така и не се занимавайте с темата. Всеки ваш следващ пост ще е заяждане и подигравка. С мен и останалите потребители. Мнението е като задника - всеки го има, но аз не навирам моя в лицето ви, нали?
За пореден път се убеждавам че е по добре да оставиш някого да си троши главата и сам да стигне до изводите...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House