Хаааааааааааааааааааааааа аааааааааааа х
Ок
Знам, че Валдес се е постарал, но не виждам на кого биха му свършили работа тия съвети. Да това е тийн форум и може би ще са от полза на някой от по малките навлизащи тъкмо навлизащи в пубертета но ако тия работи който валдес е написал не ги знаете или поне се досещате( че като излезеш с момиче не трябва да миришеш на обор и да се хилиш като идиот). Иначе като идея темата не е лоша само дето в момента май се е получило случка от типа
"кой ми сра в гащите".
а...има една поговорка. Ако сам не можеш да си помогнеш друг никой не може.Ако родителите ви не са ви възпитали като хората ( за тва лек няма май) или ако сте си срамежливи по природа освен ако не преодолеете себе си и не стананете хора, защото да не можеш да обелиш две думи или да вържеш разговор .... то това си е просто генетика мисля.
Не се притеснявайте при 9 от всеки 10 годините и опита си казват думата и най- накрая дай боже всички ( да дори и аз) да станем щастливи татковци с хубави булки добри заплати и здрави деца.
Айде да сте живи и здрави.
п.п.:Митко .... направо ме съдра с тоя хейт не е истина колко изобретателен език може да има човек, жалко че не е насочен в правилната посока