Любе - да, прилагам това което съм написал. Разбира се много по разчупено. Принципа обаче е същия - излез от общия знаменател, не бъди натегач, бъди различен. И което е още по интересното - досега нямам негативна реакция. А вярвай ми момичетата не са едно или две.

Да, едно момиче те харесва поне малко ако реши да излезе с теб. Дай да убием и малкото симпатия с инфантилно поведение и после да пускаме теми във форума "Къде сбърках". И след 20 срещи да си кажеш "Баси дебила съм, как не се сетих по рано". Е ще се научиш, но по трудния начин...

Казах сбит защото иначе стават локуми и обиди. Къде заробвам неопитните? Нали това е идеята на темата - да излязат навън и да опитат нови неща. Някои ще работят други - не. При всички случаи когато опитат новите неща обаче ще им дойдат на акъла още неща, които аз не съм написал. И ето ти смисъла на темата и идеята заради която пиша.

Чуждо мнение приемам, когато е адекватно изразено. Не приемам да бъда нечия хранилка.

П.П> Пише се България, грешката е от бързане, благодаря за отбелязването

П.П.2 Това е много различно изказване на позицията от митко-то. Затова те поздравявам.