- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Виждам виждамПървоначално написано от LizZz
![]()
Валдес ти си моя идол... За мен си въплащение на Ромео![]()
И сам знаеш много добре, че точно този тип хора, които отиват на първа среща ще направят всичко което каза! Точка по точка и буква по буква! Защото нямат никакъв опит! И това гарантира провала им, защото представяш ли си го някакъв малък шмуц, как се опитва да обясни нещо за Африка, а дори незнае къде се намира...
А как мислиш с твойте съвети няма ли да убие и малкото симпатии? И като се сети "Оле обърках реда на съветите... край свършено е с мен"
И защо не намерих нито един, който никога не е ходил на среща, прочел е всичко, после е отишъл на срещата и след нейния край е написал, колко много са му помогнали съветите ти??? Дори навсякъде другаде където има теми, всеки казва, ами аз го прочетох, но не намерих отговор на въпросите си!!! Извод - няма нужда от такава тема!
20 срещи... това найстина трябва да е тежък случай, но замисли се малко, ако всички сваляха момичета със суууууупер успех, за нас нямаше да има момичета... / прозвуча леко тъпо, но смисъла беше друг /
Каза сбит, за да може да не се обосновават сериозно и да са по-лесни за оборване... И не е това идеята на темата!!! Не изкривявай думите си както ти се налага... Дори ти си на почти същото мнение като мен, просто се беше вживял толкова много с този НАУЧЕН ТРУД и като се появиха хора да го критикуват се наака...
Къде си видял локуми и обиди? Единствено сами се обиждахте... Да не говорим, че по-сериозни обиди бяха насочени към мен, НО НЕ РЕВА КАТО УЧЕНИЧКА! Казвал съм нещата каквито са... ако е обида, че само някакви девствени с приятелки хванати по интернет ти се връзват... то съжалявам и ги моля да приемат мойте извинения![]()
Чуждо мнение приемаш, но когато е същото като твоето! Не си криви душата, всички го видяхме това. Дали приемаш или не приемаш като си хранилка, хранилка ще бъдеш!
И както каза Любето научете се да пишете, ако искате да водите някакви дискусии, в противен случай мнението ви изглежда аматьорско и дори смешно...
An Evil Man