Ще кажа само две думи , защото всички големи разбирачи взехте да го играете .

Алабалапортокала - С какво показа ,че си по - добър (както казваш ти ) от Митком89 ? С нищо ! Изписа няколко реда в които правиш личностна характеристика на потребителя ,а по темата 2 реда . За какво пишеш изобщо , за какво се намисаш в спора като нямаш какво да кажеш по темата? Ей така, да се покажеш , да се самоизтъкнеш ли ?ХаХаХа бих казала аз на целия ти пост .Извод - Ненужен пост!

Лиз - Ами ако ти кажа ,че във всеки втори твой пост има правописни грешки ?Тогава какво ? Ти за какво всъщност писа в темата ? Само , за да се заяждаш ли ? Не вървиш , защото дори и в едно заяждане не можеш да напишеш нищо интересно .

Димитар-ак - за него какво ? Пак нищо . Бях изказала мнението си за него по - горе , което отново си остава същото. От нямане какво да каже , само едно +1 , като типичните пубери на по 14 - 15 години . Което съответно отново потвърждава мнението ми по - горе .

До тук с простотиите , сега малко и за по - важното - темата!

Валдес ...
"Дай да убием и малкото симпатия с инфантилно поведение " и какво като стане така ? Дори е по - добре . Щом си инфантилен , такъв си си . Ще се преструваш 1 -2 -3 срещи ,а после какво ? Пък и един човек винаги се издава , когато се преструва . И какво следва? По - голямо разочарование от това ,че всъщност не познаваш човека до себе си .

""Баси дебила съм, как не се сетих по рано"" ако някой се усети чак на 20та среща за това наистина е дебил и е добре ,че го е осъзнал сам !!! А и сам е най - добре , ако щеш дори характера се оформя по - добре така .

"Къде заробвам неопитните? " - как къде ? И какво тука си споделят проблема , ти им "помагаш" , те после излизат навън и го "разрешават " , сега добре . 1 - 2 -3 месеца така , а после какво ? Не може да се справя сам в ситуацията , не може да преценя сам кое е най - добре във връзката му . За какъв напредък ми говориш изобщо?

"да, прилагам това което съм написал. Разбира се много по разчупено" - еми кажи голямата тайна де . Нека всички да научат как става номера гарантирано и да няма "тъпи теми " . Защо оставяш горките хорица да се мъчат . А и на мен като момиче ще ми е интересно да прочета .